Συναυλία στο Ηράκλειο Κρήτης - Τετάρτη 28-09-2011

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9293:2011-09-23-15-03-24&catid=25:2009-12-18-08-37-46

Η καθεμιά θα παρουσιάσει δικό της πρόγραμμα, αλλά στο τέλος θα γίνει κοινή ψαλμώδηση (μονοφωνική) κατόπιν αιτήματος των φιλοξενουμένων.
Τα κοινά μέλη θα είναι:Τη Υπερμάχω και Την ωραιότητα.
Ελπίζουμε ότι θα εξασφαλίσουμε βίντεο ή ηχογράφηση.
 
Last edited:

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Την Τετάρτη 28-9-2011,δόθηκε μια σπουδαία συναυλία στον μητροπολιτικό ναό Ηρακλείου στα πλαίσια του μεσογειακού φεστιβάλ τέχνης με εκκλησιαστικούς ύμνους.Φιλοξενούμενη χορωδία ήταν η διεθνούς φήμης κρατική χορωδία της ρωσικής ακαδημίας Yurlov.Σύμπραξαν με την ρώσικη χορωδία η βυζαντινή δημοτική χορωδία Ηρακλείου και η χορωδία κρήτες μαίστορες.Στο τέλος απο κοινού, εκείνοι με ευρωπαικές παρτιτούρες και μείς με βυζαντινές και χωρίς καμμιά πρόβα, ψάλλαμε τους ύμνους που επισυνάπτω.Η ωραιότητα είναι η μισή στην πρώτη επισύναψη και συνεχίζεται στην δεύτερη.Απολαύστε άκουσμα μουσικής και ουχί ψαλτικής και πάντα γειά

ΥΓ.Δυστυχώς το δεύτερο δεν ανεβαίνει, ίσως το καταφέρω με άλλον τρόπο.Εχω μεγάλο πρόβλημα στο ανέβασμα
 

Attachments

  • τη υπερμαχω.mp3
    3.1 MB · Views: 54

Μελωδός

Αριστείδης Μιχελουδάκης
Ορίστε και το δεύτερο μέρος της ωραιότητος.... Γιατί αν δε βοηθήσω τον πατέρα μου, έστω και από Θεσσαλονίκη, τότε ποιόν θα βοηθήσω;;;;; :) Παράλληλα ανεβάζω και τους ύμνους που έψαλλε η βυζαντινή δημοτική χορωδία ηρακλείου με χοράρχη τον κ. Εμμ. Σουργιαδάκη. Tην χορωδία "κρήτες μαίστορες" δεν την ανεβάζουμε προς το παρόν γιατί ίσως μέλη της που είναι και μέλη στο ψαλτολόγιο να έχουν καλύτερα ηχητικά. Εαν δεν έχουν αποσπάσματα, μπορώ να ανεβάσω εγώ τα ηχητικά που έχω,τα οποία είναι εξαιρετικά όσον αφορά την απόδοση των μελών.
 

Attachments

  • την ωραιοτητα.mp3
    1.5 MB · Views: 26
  • βυζαντινη δημοτικη χορωδια Ηρακλείου .mp3
    18.1 MB · Views: 57
  • Ρώσικη χορωδία.mp3
    17 MB · Views: 35
Last edited:

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Top