[Ερώτηση] Σημαδόφωνα σε γραμμή εργαλείων στο Office (γραμματοσειρές ΕΖ και ΒΖ)

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
Θέλω να ρωτήσω αν οι γραμματοσειρές ΕΖ & ΒΖ λειτουργουν σε OFFICE 2007 και πως εγκαθίστανται, ώστε να υπάρχει γραμμη εργαλείων με τις γραμματοσειρές κ τις μακροεντολές πάνω απ' το κείμενο, όπως στο office XP.
ευχαριστώ.
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Ασφαλώς εγκαθίστανται με απλό πάτημα Εγκατάσταση (σε Vista κ.ε.) ή με Επικόλληση στον φάκελο Windows > Fonts. Aπλώς εμφανίζονται σε ξεχωριστό σελιδοδείκτη ΠΡΟΣΘΕΤΑ.

Για τη γραμμή εργαλείων αντιγραφω από τις οδηγίες του Στέφανου:

Εγκατάσταση γραμμής εργαλείων. Για να εγκαταστήσετε τη γραμμή εργαλείων, ανοίξτε το αρχείο «toolbar.dot». Στο μενού Tools (Εργαλεία) του Microsoft Word, επιλέξτε Templates and Add-Ins (Πρότυπα και Πρόσθετα), πατήστε το κουμπί Organizer κάτω αριστερά και πηγαίνετε στην καρτέλα Toolbars (Γραμμές εργαλείων). Στην πτυσσόμενη λίστα κάτω αριστερά επιλέξτε «toolbar.dot», ενώ στην κάτω δεξιά επιλέξτε «Normal.dot». Στο αριστερό παράθυρο επιλέξτε τη γραμμή εργαλείων Byzantine και πατήστε το κουμπί Copy στα δεξιά (το κουμπί αυτό θα έχει δυο βέλη προς τα δεξιά που δείχνουν ότι μεταφέρει τη γραμμή εργαλείων από το αριστερό template στο δεξιό, δηλαδή από το toolbar.dot στο Normal). Πατήστε Close (Κλείσιμο) και θα εμφανιστεί η γραμμή εργαλείων που φαίνεται παρακάτω. Αν η γραμμή δεν εμφανιστεί αμέσως, πατήστε δεξί κλικ πάνω σε μια οποιαδήποτε γραμμή εργαλείων του Word και επιλέξτε τη γραμμή εργαλείων Byzantine από τη λίστα.
 

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
Γιώργο συγνωμη που πιανομαι ασχετος, αλλά στο 2007 δε βλέπω "εργαλεία"...
δεν κάνω πλάκα...
help
 
Top