[Ψάχνω] Πρόγραμμα Ισοκράτης για Windows 7 ή Vista

pip

Νέο μέλος
Γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει το πρόγραμμα ισοκράτης για vista 'η για windows 7
 

Αντώνης Τίρυνθα

Παλαιό Μέλος
Εάν μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα τότε θα σου πω το εξής.Εγώ προς το παρόν έχω windows 7.Είχα δοκιμάσει να το εγκαταστήσω.Το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε αλλά όταν πάτησα για να ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ μου έλεγε ότι κάτι συγκεκριμένο(μου έλεγε όνομα αρχείου κάτι τέτοιο τέλος πάντων)δεν έχει εγκατασταθεί.Δοκίμασα και άλλες φόρες,όμως το ίδιο πράγμα συνέβαινε.

Έχω όμως να σου προτείνω το εξής.Προσωπικά στον υπολογιστή χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που κατέβαζα από το διαδίκτυο,που περιλαμβάνει διαφόρους ήχους.Το πρόγραμμα ονομάζεται ZynAddSubFX.Σε περίπτωση που το εγκαταστήσεις,θα πας στο instrument και θα πατήσεις το virtual keyboard και θα σου βγάλει ένα πιάνο.Πάνω στο πρόγραμμα λέει κάπου enabled.Δεξιά από αυτό υπάρχει ένα πλαίσιο που μπορεί να σου δείχνει κάποιον ήχο.Θα το πατήσεις και θα πας στα splited και θα διαλέξεις το νούμερο 1 strings and reed1.Εγώ αυτόν τον ήχο χρησιμοποιώ.Επιπλέον σε αυτό το πρόγραμμα μπορείς να καθορίσεις την τονικότητα χωρίς να αναγκάζεσαι να επιλέξεις άλλο πλήκτρο του πληκτρολογίου σου.Επίσης αν δεν κάνω λάθος μπορούμε να φτιάξουμε και δικό μας ήχο σ'αυτό το πρόγραμμα.Επίσης στο πιάνο λέει κάπου Oct.Πιθανόν να σου έχει το νούμερο δύο.Εσύ κατέβασέ το στο μηδέν.Αυτό το Oct. είναι η οκ΄ταβα που ρυθμίζεις απ'ό,τι έχω καταλάβει.

Πέρα από αυτό το πρόγραμμα σου προτείνω και το DSW Piano και θα επιλέξεις το νούμερο 53 Choir Aahs.Μπορείς σε αυτό να δημιουργήσεις ένα διαρκές ισοκράτημα.Και αυτό από το διαδίκτυο το κατέβασα.

Προσωπικά όμως προτιμώ το πρώτο που σου έγραψα.Αυτό χρησιμοποιώ πιο πολύ.Και στο ένα και στο άλλο πρόγραμμα θα ήθελα να σου επισημάνω το εξής.Όταν θα πατάς ένα πλήκτρο μπορεί η νότα που θα πατάς να σου ακουστεί λίγο,πολύ λίγο όμως κάπως φάλτσα.Λες και χάνει κάποια μόρια περίπου δύο ίσως.περίπου όμως.Αλλά τα ηλεκτρονικά κάπως έτσι είναι.Ξέρεις τώρα.Εννοώ από πλευράς τονικότητας.
 
Last edited:

Αντώνης Τίρυνθα

Παλαιό Μέλος
Και από το πιάνο του προγράμματος καθορίζεται η τονικότητα.Έχει δίπλα δεξιά κάτι που γυρίζεις αυτό που από κάτω του έχει ένα R.Στο ZynAddSubFX εννοώ.
 
Last edited:
Top