Προς όλους τους χρήστες του Μελωδού (περί της γραμματοσειράς του Ι. Αρβανίτη)

S

savvas

Guest
Παρακαλούμε όλους τους χρήστες του Μελωδού,

να μην χρησιμοποιούνε την μουσική γραμματοσειρά με όνομα :

" Α3 παλαιά Μελωδού " και την "Efesios"

για δημόσιες δημοσιεύσεις μουσικών κειμένων,
πολύ δε περισσότερο για επαγγελματικές δημοσιεύσεις βιβλίων.

Η γραμματοσειρά " Α3 παλαιά Μελωδού " κατασκευάστηκε (σε μεγάλο βαθμό) με βάση τα μουσικά σύμβολα από το βιβλίο του κ. Γιάννη Αρβανίτη "Ο Ακάθιστος Ύμνος" ο οποίος ορθώς εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την μη αναφορά στην βασική προέλευσή των σχημάτων της.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να την χρησιμοποιήσει ας συνενοηθεί μαζί του και ας πάρει την άδεια μόνον από τον ίδιο. (Παραβλέπουμε τον δικό μας κόπο για την κατασκευή)

Με την ευκαιρία γίνεται και η αναφορά στην προέλευσή της.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
Η ενημέρωση αυτή προς τον κάθε χρήστη του Μελωδού, τον καθιστά νομικά υπεύθυνο απέναντι στον νόμο και οποιονδήποτε εμπλεκόμενο για την δημόσια χρήση της και τυχόν επιπτώσεις από την δημόσια χρήση αυτής της γραμματοσειράς βαρύνουν τον ίδιο.

Με την ευκαιρεία σας ενημερώνουμε οτι η νέα έκδοση του Μελωδού έχει περι τις 25 μουσικές γραμματοσειρές ΌΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΣΗ.
Ας περιμένουν λοιπόν λίγο οι αγαπητοί χρήστες μέχρι την αναβάθμιση (αρχές Μαρτίου) και δεν θα ζημιωθούν.

Για το Μελωδό
Σάββας Παπαδόπουλος
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
[Σημείωμα συντονιστή] Το θέμα της συγκεκριμένης γραμματοσειράς στο πρόγραμμα Μελωδός αφορά το Σάββα Παπαδόπουλο και το Γιάννη Αρβανίτη και δεν μπορεί ούτε πρέπει να μεταφερθεί στο Ψαλτολόγιον. Αυτό που αφορούσε τους χρήστες του Μελωδού καλύφθηκε από την ανακοίνωση στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά σχόλια και θα αποσυρθούν πάραυτα. Παρακαλώ όχι άλλη δημόσια συνέχεια σε αυτό το θέμα. Όποιες απορίες για νομικά θέματα δείτε το σχετικό θέμα Πνευματικά δικαιώματα και ψαλτικές γραμματοσειρές. Ευχαριστώ.
 
Top