Είχα πάντα την απορία, γιατί δεν έχω δει πουθενά καθαρογραμμένο ή δακτυλογραφημένο το υπέροχο "Γεύσασθε" του Χρυσάφη του νέου σε α' ήχο, που ακούγεται στον δίσκο του κ. Χ''Γιακουμή από τον αείμνηστο Άρχοντα Θ. Στανίτσα. Γιατί, από το αυτόγραφο του Χουρμουζίου (που περιλαμβάνεται στο φυλλάδιο του δίσκου) ειναι πολύ δύσκολο να το διαβάσεις, στο Αναλόγιο δε αδύνατον.
Έτσι αποφάσισα να κάτσω κι εγώ και να γράψω κάτι στον Μελωδό (όχι να παίζω μόνο με κλίμακες :wink

. Τελικά, βγήκε μεγαλύτερο απ' όσο φαίνεται στο πραγματικά πυκνογραμμένο χφ του Χουρμουζίου, ολόκληρες 4 σελίδες με κανονικό κείμενο στον Μελωδό! Χαλάλι όμως άξιζε τον κόπο! Επιτέλους, μπορώ (κι εσείς άμα θέλετε) να ψάλω αυτό το αγαπημένο (σαν άκουσμα) μάθημα, στην επόμενη Προηγιασμένη.
Επισυνάπτω το χφ. κείμενο από το φυλλάδιο του δίσκου, καθώς και το ηχητικό από τον Στανίτσα, επισημαίνοντας πως το τέλος του μαθήματος (που είναι και ιδιαίτερα δυσανάγνωστο) είναι αλλαγμένο στην εκτέλεση σε σχέση με το κείμενο. Να σημειώσω, ακόμα πως το ηχητικό το κατέγραψα σε mp3 (με ηχητικό σήμα από τα εξαιρετικά hi-fi αναλογικά μηχανήματα που απέκτησα κάποτε

) από τον δίσκο βινυλλίου.
Χάρης
ΥΓ. Αύριο θα ενσωματώσω στη συλλογή που έχω ανεβάσει
εδώ, τα μαθήματα που ανέβηκαν στα μηνύματα #47, #48, και #49 του παρόντος