Ποιός καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του forum;

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Τα έξοδα εγκατάστασης και λειτουργίας του forum καλύπτονται από τους διαχειριστές του. Τα έξοδα δικτυακής φιλοξενίας (web hosting) του forum καλύπτονται από τους χορηγούς και τους συγγραφείς του analogion.com.
 

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Νομίζω πάντως ότι σωστότερο θα ήταν να μιλάμε για τον κόπο και τις ώρες που απαιτούνται για να ασχοληθεί κανείς με την εγκατάσταση και την καθημερινή επίβλεψη ενός forum, αφού δεν υπάρχουν στην κυριολεξία "έξοδα" με την οικονομική έννοια του όρου (τουλάχιστον για τέτοιου είδους sites, δε μιλάμε για portal κλπ), όμως οι "εργατοώρες" (ας το πούμε έτσι) που απαιτούνται μπορεί να είναι αμέτρητες... Το web hosting είναι φυσικά έξοδο, όχι όμως και πολύ μεγάλο, τουλάχιστον για servers του εξωτερικού, που είναι έως και 10 φορές φθηνότεροι από τους ελληνικούς.

Το μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν το οφείλουμε όλοι στο Δημήτρη όχι τόσο για τα χρήματα, που μπορούσε να τα δώσει ο οποιοσδήποτε, αλλά για την καθημερινή του ενασχόληση και την αγωνία του να κρατήσει ζωντανή αυτή την προσπάθεια, που δεν ξεπληρώνεται με τίποτα. Ειδικά η κατηγοριοποίηση που έγινε τελευταία με τα υπο-φόρουμ και την ξεχωριστή κατηγορία ανα ψάλτη ήταν φοβερή!
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Νίκο, να είσαι καλά. Ο κόπος και η αγωνία ξεχνιέται εύκολα αν κάτι καλό βγαίνει από όλο αυτό. Οι ευχαριστίες ανήκουν σε όλους που κοπιάζουν να προσφέρουν με διάφορους τρόπους. Να προσεύχεστε για μένα. Ευχαριστώ.
 

Musikermann

Νέο μέλος
Καλή χρονιά!
Και εγώ θέλω να ευχαριστήσω με τη σειρά μου εγκάρδια τους διαχειριστές. Το μέγεθος της βοήθειας που προσφέρετε δεν μπορείτε καν να το διανοηθείτε.
 
Τεράστιο έργο, ανυπολόγιστης αξίας προσφορά!!
Είμαστε από καρδιάς ευγνώμονες όλοι οι χρήστες του υπερπολύτιμου Ψαλτολογίου!!
Πολύδωρος Αντ. Αμπατζής
Πρωτοψάλτης Αγίας Βαρβάρας Παμφίλων Λέσβου
 

soussanis

New member
Είμαι νέο μέλος.
Το αξιέπαινη προσπάθεια είναι λίγο και δεν εκφράζει ανάλογα. Εργαλείο θα το έλεγα βοήθειας και στήριξης
στον ιδιαίτερο κόσμο της ψαλτικής.
Ευχαριστουμε
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Τα έξοδα εγκατάστασης και λειτουργίας του forum καλύπτονται από τους διαχειριστές του. Τα έξοδα δικτυακής φιλοξενίας (web hosting) του forum καλύπτονται από τους χορηγούς και τους συγγραφείς του analogion.com.
Ὅλα καλύπτονται τό γε νῦν ἔχον ἀπό τόν Διαχειριστή!!!
Ἄς καταλάβουν καί κάποιοι, ὅτι γράφουν πολλάκις ὅ,τι νἆναι... ἀνέξοδα...
Κύριε Διαχειριστά, κᾶντε πάλι ἔρανο!!!
Βέβαια καί πάλι ἐλάχιστοι θά συνεισφέρουν...

Νά σκεπτόμαστε, ἀγαπητά πολυπληθῆ μέλη, ὅτι κάποιοι πληρώνουν γιά νά χρησιμοποιοῦμε εὐκαίρως ἀκαίρως τό πολύτιμον ΨΑΛΤΟΛΟΓΙΟΝ!!!!
 
Top