Πηδάλιον Αστ. Δεβρελή - Νέος τόμος «Θεία Λειτουργία Κων. Πρίγγου»

Είναι πράγματι πολύ καλή συλλογή και με ωραιότατα μαθήματα ,τα οποία βέβαια θέλουν και αρκετές γνώσεις, δηλ δεν είναι εύκολα , είναι από τη συλλογή του πρωτοψάλτη Αθανασίου Πολίτη, μακαριστός πλέον , έχει τυπωθεί σε περιορισμένα αντίτυπα , εγώ από τον ίδιο την είχα παραγγείλει.. αξίζει πραγματικά..

Είναι πράγματι πολύ καλή συλλογή και με ωραιότατα μαθήματα ,τα οποία βέβαια θέλουν και αρκετές γνώσεις, δηλ δεν είναι εύκολα , είναι από τη συλλογή του πρωτοψάλτη Αθανασίου Πολίτη, μακαριστός πλέον , έχει τυπωθεί σε περιορισμένα αντίτυπα , εγώ από τον ίδιο την είχα παραγγείλει.. αξίζει πραγματικά..
Όντως καλό βιβλίο πρέπει να είναι αλλά δεν νομίζω να υπάρχει ποτέ περίπτωση να το δούμε στα χέρια μας τώρα πια. Μάλλον ήταν λίγα τα αντίτυπα και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά σήμερα 12 χρόνια μετά την έκδοσή του. Εμένα τα μαθήματα του Πρίγγου είναι τα αγαπημένα μου αλλά δυστυχώς σε όποιο βιβλιοπωλείο και αν ρώτησα δεν υπάρχει. Κρίμα τέτοια μαθήματα να χαθούν με το χρόνο και να μην μπορέσουμε να τα γνωρίσουμε όσοι μας αρέσει ο Πρίγγος.

Ο κύριος Αστέρης Δεβρελής είχε κάνει μια ευγενική και γεμάτη αγάπη προσφορά προς το Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης. Πολλούς τόμους από το έργο του τους είχε δωρίσει στο Σωματείο ώστε να τα διαθέσει προς πώληση και τα έσοδα να καλύψουν ανάγκες του Σωματείου. Πραγματικός εργάτης της μουσικής μας και γεμάτος αγάπη και μεράκι για την "Ψαλτική". Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης. Πιστεύω υπάρχουν αντίτυπα. Κ εγώ από εκεί το προμηθεύτηκα.

Ο κύριος Αστέρης Δεβρελής είχε κάνει μια ευγενική και γεμάτη αγάπη προσφορά προς το Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης. Πολλούς τόμους από το έργο του τους είχε δωρίσει στο Σωματείο ώστε να τα διαθέσει προς πώληση και τα έσοδα να καλύψουν ανάγκες του Σωματείου. Πραγματικός εργάτης της μουσικής μας και γεμάτος αγάπη και μεράκι για την "Ψαλτική". Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης. Πιστεύω υπάρχουν αντίτυπα. Κ εγώ από εκεί το προμηθεύτηκα.
Επίσης Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικός με τον Ίδιο τον Δάσκαλο Κύριο Αστέριο Δεβρελή και να σας Στείλει ο Ίδιος το Βιβλίο!!!! Λογικά ο Δασκαλος θα έχει αντίτυπα !!!
Εμένα μου το είχε στείλει ο Δάσκαλος στην Χίο και με Αφιέρωση!!!!!
Ευγενής πάντοτε ο Δάσκαλος!!!
Πραγματικός ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!!
Καλή Χρόνια σε Ολους του Συναδέλφους!!!
Με Υγεία και
Καλή Δύναμη στο Δύσκολο αυτό Λειτούργημα!!!

Χαίρετε!
Μιας και το βιβλίο είναι δυσεύρετο, και δεν κυκλοφορεί πλέον, θα μπορούσε κάποιος να το ανεβάσει σε pdf;

Χαίρετε!
Μιας και το βιβλίο είναι δυσεύρετο, και δεν κυκλοφορεί πλέον, θα μπορούσε κάποιος να το ανεβάσει σε pdf;

Το βιβλίο είναι εδώ:

Όπως θα δείτε, ο κ. Δεβρελής διαθέτει δωρεάν όλα τα βιβλία του σε pdf. Είναι ανεβασμένα όπως και το παραπάνω στο Ψαλτολόγιο, εδώ:

Back