Περι απόσυρσης ορισμένων θεμάτων

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Παλαιό Μέλος
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους σεβαστούς συντονιστές μας των διαφόρων θεμάτων όπως όταν αποσύρουν κάποια θέματα,να μην τα αποβάλλουν ολόκληρα αλλά ας αποβαλλουν μόνο τα μυνήματα που ξεφεύγουν εκτώς θέματος ή παρεκτρέπονται και όχι ολόκληρο το θέμα που αναπτύσσεται που συνήθως είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους τους συντονιστές για το εποίπονο έργο τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια έστω και με τις ιδιοτροποίες του κάθε ενός μας.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Ευχαριστούμε για την πρόταση αγαπητέ, το πρόβλημα είναι τί κρατάς και τί αφήνεις. Θέλει πολύ χρόνο, δημιουργούνται παρεξηγήσεις (γιατί αυτού το άφησες και εμένα το έσβησες, σωρεία ΠΜ κτλ.) και δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε πάντοτε να κάνουμε την καλύτερη λύση και αναγκαζόμαστε να αποσύρουμε ολόκληρα θέματα. Εάν κάποιο θέμα που αποσύρθηκε περιέχει υλικό εντός της θεματολογίας του φόρουμ που πιστεύετε οτι κακώς αποσύρθηκε στείλτε ΠΜ ή email στους συντονιστές και διαμαρτυρηθείτε να το συζητήσουμε και εάν χρειάζεται να επανέλθει όλο ή μέρος του θέματος στο μέλλον.
 
Top