Πεντηκοστός ψαλμός - Του Δείπνου Σου

dimitris

Παλαιό Μέλος
#1
Ανεβάζω 50 ψαλμό και της μετανοίας σε παραδοσιακό ήχο δεύτερο και πλΔ.
Η εγγραφή είναι από το Πατριαρχείο και είναι διαφορετική από αυτή που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.
Επίσης από τον Αγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων "του δείπνου σου" σε 3ο ήχο.,
Ψάλλει ο Στανίτσας
 

Attachments

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
#2
Δεν άκουσα ακόμα τον 50ό - Της μετανοίας (το κατεβάζω τώρα, αλλά δεν ολοκληρώθηκε μέχρι να γράψω αυτό το post, γιατί παράλληλα κατεβαίνουν και 11 torrents, emule και δε συμμαζεύεται...), αλλά το καλύτερο που έχω ακούσει είναι από το Πατριαρχείο, αυτή η ηχογράφηση με Στανίτσα - Δανιηλίδη που ακούγονται και τα παιδάκια της χορωδίας που ψέλνουν! Άλλο πράμα...
 

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
#3
Λοιπόν, αυτά είναι που είχα υπόψη μου. Τα παραθέτω και όπως τα έχω κι εγώ. Είναι ελαφρώς καλύτερη ηχογράφηση. Μοιάζουν πολύ, αλλά δεν μου φαίνεται η ίδια, γιατί έχει άλλη βάση.
 

Attachments

dimitris

Παλαιό Μέλος
#4
Τα έγραψα κατευθείαν από κασέτα σε η/υ γιαυτό και βγήκε 7ΜΒ. Με τη λογική ότι το αύριο ξημερώνει με dsl και πολλά γίγα, είναι κρίμα να εξασθενίζουμε τα κομμάτια που αποτελούν κειμήλια. Είχα δει κι εγώ παρόμοιο στο σύλλογο Κων/τών αλλά λόγω διαφοράς βάσης είπα να καταθέσω το ανωτέρω σαν διαφορετικό.
Μάλλον θα είναι άλλη Κυριακή αφού υπήρχαν πολλοί θαυμαστές του Στανίτσα που κατέγραφαν διαρκώς. Θυμάμαι στην Αθήνα μαζεύονταν κάθε Κυριακή καμιά εικοσαριά μαγνητοφωνητές που ξεκινούσαν την μαγνητοφώνηση όταν άρχιζε ο Στανίτσας και την διέκοπταν όταν τελείωνε το κάθε κομμάτι, γιατί οι ταινίες τότε ήσαν ακριβές. Παλαιά τα μηχανήματα έκαναν και θόρυβο τα κουμπιά, οπότε γυρνάει μια στιγμή ο Στανίτσας στο τέλος ενός κομματιού και τους λέει.
-Σιγά βρε παιδιά πολυβολείο το κάναμε εδώ μέσα;
:)
 
Top