Παρουσίαση της επανέκδοσης του Δοξασταρίου του Κ. Πρίγγου

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Από τα νέα του site της Εκκλησίας της Ελλάδος:

Ειδική εκδήλωση επ’ ευκαιρία της εκδόσεως του γ´ τόμου των μουσικών έργων του Κωνσταντίνου Πρίγγου
23/11/2007

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος επ’ ευκαιρία της εκδόσεως του γ´ τόμου των μουσικών έργων του Κωνσταντίνου Πρίγγου –οργανώνει, με την ευλογία και την έγκριση του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ειδική εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν οι τρεις τόμοι που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα από το έργο του Κωνσταντίνου Πρίγγου, Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας.
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου τρ. έτους και ώρα 19:00 στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Η παρουσίαση των έργων του Κωνσταντίνου Πρίγγου θα γίνει από τους κ. Χαρίλαο Ταλιαδώρο, Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως και Πρωτοψάλτη του Ι. Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, κ. Αντώνιο Κωνσταντινίδη, Μουσικοκριτικό, και τον κ. Γεώργιο Κωνσταντίνου Διδάκτορα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και Επιμελητή του παρουσιαζομένου έργου.
Ύμνους, κατά το ύφος του Κωνσταντίνου Πρίγγου, θα αποδώσει ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Χαρίλαος Ταλιαδώρος.
 
Top