Παρουσίαση βιβλίου, Ηλ. Φραγκάκη, Μουσικόν Κυριακοδρόμιον, Ήχος πλ. του Α'.

ΗΛΙΑΣ Ο ΧΙΟΣ

Νέο μέλος
Οφείλω πρωτ' απ' όλα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εγκάρδια ανταπόκρισή σας στους τρεις προηγούμενους τόμους, η οποία με γέμισε με αίσθημα ευθύνης και μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω με την έκδοση ακόμη ενός τόμου.​

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο επόμενος τόμος του πλ.Α' ήχου είναι έτοιμος προς έκδοση.​

Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται να λάβει κι αυτό τον τόμο, με τον οποίον ολοκληρώνονται οι πλάγιοι ήχοι του "Μουσικού Κυριακοδρομίου", να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!​
 

Attachments

  • sample1.pdf
    227.1 KB · Views: 329
  • sample2.pdf
    326.8 KB · Views: 259

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Ἤδη κυκλοφορεῖ, ἀφιερωμένος στόν Λυκοῦργο Ἀγγελόπουλο (πρό τῆς κοιμήσεώς του), μέ Πρόλογο τοῦ Δρ. Ἰωάννου Ἀρβανίτου, ἐμπεριστατωμένη Εἰσαγωγή τοῦ Ἠλία καί πολλές ἐπιστολές ἀποδοχῆς καί συγχαρητηρίων.

Συγχαρητήρια Ἠλία!
Νά ἔχει τήν ἀποδοχή πού εἶχαν καί οἱ προηγούμενοι τόμοι καί περισσότερη!

ΥΓ. Γιά προμήθεια δεῖτε ἐδῶ.

 
Last edited:
Θα ήθελα να σας συγχαρώ κ. Ηλία Φραγκάκη για την αξιέπαινη προσπάθειά σας σχετικά με την έκδοση των τόμων "Μουσικόν Κυριακοδρόμιον".
Ιδιαιτέρως δε για τη δημοσίευση των μαθημάτων του Γεωργίου Βινάκη.
Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω αν σκοπεύετε να εκδόσετε, ει δυνατόν, τα άπαντα του μακαριστού δασκάλου ή το δοξαστάριό του.
Το ρωτώ αυτό διότι ακούγοντας ηχογραφήσεις δοξαστικών σε μέλος του Βινάκη και ερμηνεία του Λεωνίδα Σφήκα καθώς επίσης και την ερμηνεία σας στο χερουβικό του πλ. α', που ακούστηκε στα πλαίσια της εκπομπής "Πρόσωπα και Παράδοση", οφείλω να ομολογήσω ότι οι συνθέσεις είναι αριστοτεχνικές φανερώνοντας τη μουσική δεινότητα του δασκάλου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
Ἴσως θὰ ἦταν καλὸ νὰ συγχωνευτοῦν τὰ σχετικὰ θέματα, ὥστε νὰ ἐμφανίζονται καὶ οἱ τυχὸν ἀρνητικὲς κριτικὲς ποὺ ἔχει δεχθεῖ τὸ συγκεκριμένο ἔργο, κσὶ νὰ ὑπάρχει σφαιρικὴ πληροφόρηση.
 

alexiosz

Αλέξιος Ζαρζάνης
Ο Ηλίας μας δίνει την ευκαιρία να μελετήσουμε και να αγαπησουμε τη βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική μέσα από μαθήματα τα οποία δύσκολα τα βρίσκει κανείς(π.χ.Ανοιξανταρια του Μάρκου Βασιλείου).Μπράβο Ηλία συνέχισε να προσφέρεις ,σε ευχαριστούμε !!!
 
Top