Παρουσίαση βιβλίου, Ηλ. Φραγκάκη, Μουσικόν Κυριακοδρόμιον, Ήχος Γ'.

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Μετά τις ακολουθίες Μυστηρίων Γάμου και Βάπτισης, τη Νεκρώσιμη ακολουθία και την ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, ολοκληρώνεται και το οκτάτομο Μουσικόν Κυριακοδρόμιον με τον Γ΄ Ηχο τον τελευταίο της σειράς.

Παρουσιάζεται ο Τρίτος ήχος.

Για ενημέρωση, το βιβλίο είναι 430 σελίδων και εκδίδεται με σκληρό εξώφυλλο έγχρωμο. Μέσα είναι ασπρόμαυρο. Υπάρχει και η δυνατότητα δερματόδετης έγχρωμης έκδοσης μετά από ειδική παραγγελία.

Για απορίες και παραγγελίες μόνο στα τηλέφωνα: 2109848714 & 6984608988.

 

Attachments

  • MOYSIKON_KYRIAKODROMION_HXOS_TRITOS.pdf
    1.9 MB · Views: 220

eleftheriou

Ανδρέας Ελευθερίου
Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον αγαπητό μου φίλο Ηλία Φραγκάκη, για την ολοκλήρωση του έργου του με τίτλο Μουσικόν Κυρακοδρόμιον. Η σειρά των οκτώ βιβλίων του με τους αντίστοιχους ήχους, για το Σαββάτο εσπέρας και την Κυριακή, είναι κατά τη γνώμη μου μία άρτια και πολύ προσεγμένη σειρά, για την οποία μόχθησε ιδιαίτερα, ώστε να την φέρει εις πέρας, μαζί με όλες τις άλλες επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις.

Το ότι κράτησε ως κορμό τα κλασικά μαθήματα, και εμπλούτισε τη σειρά του με μελωδήματα από τον τόπο καταγωγής του, την Χίο, όπως του Γ. Βινάκη, θεωρώ ότι δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην προσπάθειά του και την κάνει ενδιαφέρουσα και χρήσιμη στους νέους αλλά και στους έμπειρους ψάλτες.

Ηλία καλή δύναμη, και καλή συνέχεια στο έργο σου!
 
Συγχαρητήρια για την νέα έκδοση. Αξιόλογη και ποιοτική όπως και οι προηγούμενες. Αναμένουμε την επόμενη.
Ευχαριστείες και ευχές.
 
Το μουσικό εκδοτικό ταξίδι που ξεκίνησε το 2008 με την έκδοση του τόμου "Μουσικόν Κυριακοδρόμιον-Ήχος πλ.δ' " συνεχίζεται και φέρει κι άλλους καρπούς.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο Ηλία Φραγκάκη,διότι όλα αυτά τα χρόνια εκοπίασε και εμάτωσε για αυτή την εκδοτική προσπάθεια!
Να ευχηθούμε όπως ο Πανάγαθος Θεός να του δίνει πάντοτε υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσει αυτό το τεράστιο έργο που αποτελεί σημαντική τομή στα ψαλτικά εκδοτικά δρώμενα του 21ου αιώνα!
 

antonios

Αετόπουλος Αντώνιος
Από την εφεύρεση της τυπογραφίας μέχρι σήμερα πολλές φορές ξεκίνησαν εκδοτικές προσπάθειες, που λόγω αντικειμενικών (κυρίως οικονομικών) δυσκολιών έμειναν ημιτελής.
Ο φίλος Ηλίας σε καιρούς πονηρούς, όχι μόνο οικονομικά, παρά τις δυσκολίες, με σύμμαχο το μεράκι και την αγάπη σ’ αυτό που κάνει, κατάφερε να μας παραδώσει ολόκληρη την σειρά των 8 τόμων του Κυριακοδρομίου του, βιβλίου εύχρηστου και καλαίσθητου, πολύτιμο βοήθημα για τα αναλόγια.
Ευχαριστούμε και ευχόμαστε ο Θεός να του δίνει δύναμη να συνεχίσει τόσο την ψαλτική όσο και την εκδοτική του διακονία.
 

KTsepas

Κωνσταντίνος Ε. Τσέππας
Εξαιρετικός και ο 8ος τόμος της Σειράς "Μουσικό Κυριακοδρόμιο" του φίλου, συναδέλφου και από τους πρώτους μου δασκάλους Ηλία Φραγκάκη... Μα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από τους υπόλοιπους τόμους που προηγήθηκαν....!!!
Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό Ηλία Φραγκάκη τον Χίο για την εξαιρετική προσπάθειά του στην δύσκολη από κάθε άποψη εποχή που ζούμε και προσωπικά του εύχομαι ο Θεός να τον ενδυναμώνει και να παρουσιάσει και τις επόμενες εκδοτικές του προσπάθειες λίαν συντόμως και με το κατοχυρωμένο πλέον επίπεδο γραφής...!!!
 
Top