Παρουσίαση Εικόνων

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα για να φτιάξεις μια παρουσίαση εικόνων στην ιστοσελίδα σου Χαράλαμπε αφού σου πω και τα χρόνια πολλά καταρχήν.

Αυτή η σελίδα που μας ανέφερες έχει στο τέλος το σύνδεσμο που οδηγεί εδώ (http://www.phoca.cz/ ), όπου βρίσκεται το πρόγραμμα και έτσι φτιάχνεις μια ολόιδια gallery στη δική σου σελίδα.

Από κει και πέρα υπάρχουν αναρίθμητα προγράμματα που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη, αν και το καλύτερο είναι να μαθαίνει κανείς πέντε βασικά και απλά πράγματα και να φτιάχνει μόνος του ότι θέλει χωρίς να το παίρνει έτοιμο. Ωστόσο επειδή αυτό τις περισσότερες φορές και για τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι εφικτό υπάρχουν λοιπόν αυτά τα έτοιμα προγράμματα . Άλλα τα αγοράζεις, άλλα είναι δωρεάν.

Μερικά από τα δωρεάν είναι εδώ και διάλεξε όποιο σου αρέσει καλύτερα.


  1. http://www.web-album-maker.com/
  2. http://www.creatingonline.com/webmaster/photo_gallery_generator.htm
  3. http://www.4homepages.de/
  4. http://coppermine-gallery.net/
  5. http://www.plogger.org/
  6. http://gallery.menalto.com/
  7. http://www.ornj.net/
  8. http://jalbum.net/
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Μαθαίνοντας κι εγώ μαζί σου, είδα πως αφενός υπάρχουν κάποιες σελίδες που το κάνουν αυτό αυτόματα για σένα. Δηλαδή τοποθετούν τη σελίδα σου όχι μόνο στο google αλλά και σε περισσότερες μηχανές αναζήτησης, αφετέρου μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα δηλαδή μόνος σου να πας και να τοποθετήσεις τη σελίδα που επιθυμείς.

Έτσι λοιπόν εδώ είναι κάποιες διευθύνσεις που βρήκα:

1. http://www.addme.com/submission/free-submission-start.php αυτόματη καταχώρηση σε 20 μηχανές αναζήτησης.

2. http://www.google.com/addurl/ για καταχώρηση στο google

3. http://siteexplorer.search.yahoo.com/submit για καταχώρηση στο yahoo (πατάς εκεί που γράφει Submit a Website or Webpage )

4. http://www.bing.com/docs/submit.aspx για καταχώρηση στη νέα μηχανή αναζήτησης της Microsoft.

Από κει και πέρα πρόσεξα πως πρέπει κανείς να έχει δημιουργήσει και τα ανάλογα keywords στο κώδικα της σελίδας, αλλά ανοίγουμε άλλο θέμα.
Ήδη άλλωστε όλα αυτά δεν έχουν και τόσο σχέση με το Ψαλτολόγιον. Αλλά επειδή πρόκειται για σελίδα της εκκλησίας την οποία υπηρετείς, ίσως μας συγχωρέσουν για τελευταία φορά, μιας και είναι και γιορτινή περίοδος :)
 
Top