Παρακλητικός κανών εις τον τίμιον Σταυρόν

DiamantopoylosT

Παλαιό Μέλος
Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
Ψάλλει ὁ Ἄρχων A' Δομέστιχος τῆς Μεγάλης του Χριστοῦ Ἐκκλησίας κ. Μιλτιάδης Παππᾶς.
Download Here!
 
Last edited by a moderator:

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Ἐπειδή ὁ σύνδεσμος τοῦ rapidshare δέν λειτουργεῖ πλέον, μήπως κανείς ἔχει ἀποθηκεύσει τό ἀρχεῖο;


 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Αναζητώντας πρόγραμμα για εγγραφή raw data από Διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ένας φίλος με παρέπεμψε στο Magix MP3 Maker. Πραγματικά, κάνει καλή δουλειά, αφού έχει αποθηκευμένους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της υφηλίου και δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις κι άλλους. Με μια ανανέωση στις ιδιότητες του σταθμού αναγνωρίζει τον τύπο σήματος (mp3, wma, rm ή ό,τι άλλο). Όταν κάνει κανείς εγγραφή το αρχείο αποθηκεύεται σε αυτό τον τύπο δεδομένων, με το αντίστοιχο bitrate κλπ, οπότε δοκώ ότι θα γράφει και τα δεδομένα όπως μεταδίδονται. Άλλωστε, όταν ο σταθμός έχει πρόβλημα, σταματάει και η εγγραφή.

Τα παραπάνω είναι ένας πρόλογος για να σας πω πως ξαναέγραψα την εν θέματι ηχογράφηση με αυτό το πρόγραμμα. Την απομόνωσα δε από τα πριν και τα μετά με το mp3DirectCut που επίσης αφήνει ανεπεξέργαστα τα δεδομένα.

Ο ήχος είναι πάλι στα 128 kbps, αυτή τη φορά όμως είναι μονοφωνικός, όπως μεταδίδεται, και απαλλαγμένος πολλών παρασίτων χαμηλού bitrate που υπάρχουν στην προηγούμενη ανάρτηση, μάλλον λόγω του ότι παλαιότερα το ραδιόφωνο αυτό μεταδιδόταν σε χαμηλότερη συχνότητα.
 

Attachments

  • Παρακλητικός Κανών εις τον Τίμιον Σταυρόν.mp3
    22.4 MB · Views: 272
Top