Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός

Papazaris

Μέλος
Αγαπητοί συνάδελφοι & μέλη του Ψαλτολογίου.

Σας υπενθυμίζω ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιεροψαλτών "Ρωμανός Ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός" θα τελέσει Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, κιαι ώρα 19.00΄ με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ρωμανού του Μελωδού και ενός εκ των προστατών του Συνδέσμου μας. Ο Πανηγυρικός αυτός Εσπερινός θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών (επί της οδού Ακαδημίας) και στον οποίο θα χοροστατήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο Β΄.

Θερμή παράκληση των μελών του Δ.Σ. του Πανελληνίου και εμού προσωπικά, να είστε όλοι εκεί. Επίσης, θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε φίλους, γνωστούς και φιλακόλουθους να είναι μαζί μας. Θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή σας στην εορταστική αυτή ακολουθία. Μην ξεχνάτε ότι ο Σύνδεσμος είναι δικός σας! Μην τον εγκαταλείπετε! Δυναμώστε με την παρουσία σας το λόγο του Συνδέσμου μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας περιμένουμε όλους εκεί!

Αθανάσιος Χρ. Παπαζαρής
Πρόεδρος του Πανελληνίου
 

haris1963

παλαιότατο μέλος
Υπενθυμίζω πως αύριο Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών (επί της οδού Ακαδημίας), θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη ενός εκ των προστατών του Συνδέσμου μας του Οσίου & Θεοφόρου Ρωμανού του Μελωδού, ποιητού των Κοντακίων. Σ' αυτόν θα χοροστατήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ο Β'. Ἐχουν προσκληθεί για να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Παιδείας, της Δικαιοσύνης και του Πολιτισμού. Επίσης, έχουν προσκληθεί άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Η ακολουθία θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Θερμή παράκληση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου, είναι να παρευρεθείτε σ' αυτήν μας την εκδήλωση, τη δική μας/σας εκδήλωση! Μην ξεχνάτε ότι η παρουσία σας στις διάφορες εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας, δυναμώνει τη φωνή μας σε όλα τα επίπεδα και μας βοηθά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Ο έφορος του Πανελληνίου
Χάρης Συμεωνίδης
 
Top