D dimitrios.zaganas Παλαιό Μέλος Feb 22, 2011 #1 Feb 22, 2011 #1 Φαίνεται εξαντλημένο κ δυσεύρετο. Μπορεί κάποιος να το αναρτήσει; Ευχαριστώ.
K karastamatis ioannis Ιωάννης Καρασταμάτης Feb 22, 2011 #2 Feb 22, 2011 #2 dimitrios.zaganas said: Φαίνεται εξαντλημένο κ δυσεύρετο. Μπορεί κάποιος να το αναρτήσει; Ευχαριστώ. Click to expand... Το εχω.Ελα να το παρεις.
dimitrios.zaganas said: Φαίνεται εξαντλημένο κ δυσεύρετο. Μπορεί κάποιος να το αναρτήσει; Ευχαριστώ. Click to expand... Το εχω.Ελα να το παρεις.
D dimitrios.zaganas Παλαιό Μέλος Feb 22, 2011 #3 Feb 22, 2011 #3 karastamatis ioannis said: Το εχω.Ελα να το παρεις. Click to expand... Eυχαριστώ για την απάντηση, αλλά αναρτήθηκε μόλις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χαλκιδικής. Θερμές ευχαριστίες στον ακάματο κ φιλόκαλο κ. Κων/νο Χιώτο!
karastamatis ioannis said: Το εχω.Ελα να το παρεις. Click to expand... Eυχαριστώ για την απάντηση, αλλά αναρτήθηκε μόλις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χαλκιδικής. Θερμές ευχαριστίες στον ακάματο κ φιλόκαλο κ. Κων/νο Χιώτο!
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Jul 15, 2016 #4 Jul 15, 2016 #4 dimitrios.zaganas said: ... αναρτήθηκε μόλις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χαλκιδικής. Θερμές ευχαριστίες στον ακάματο κ φιλόκαλο κ. Κων/νο Χιώτο! Click to expand... Νέος ενεργός σύνδεσμος (πρβλ. κι εδώ)
dimitrios.zaganas said: ... αναρτήθηκε μόλις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χαλκιδικής. Θερμές ευχαριστίες στον ακάματο κ φιλόκαλο κ. Κων/νο Χιώτο! Click to expand... Νέος ενεργός σύνδεσμος (πρβλ. κι εδώ)
Y ybulbu Μπουλμπουτζής Ιωάννης Jul 15, 2016 #5 Jul 15, 2016 #5 Αυτό το βιβλίο πιστεϋω πως θα άξιζε να ψηφιοποιηθεί εκ νέου σε τόνους του γκρι, τουλάχιστον για τις λίγες φωτογραφίες του! Last edited: Jul 16, 2016
Αυτό το βιβλίο πιστεϋω πως θα άξιζε να ψηφιοποιηθεί εκ νέου σε τόνους του γκρι, τουλάχιστον για τις λίγες φωτογραφίες του!