Πανήγυρις Ι. Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Αιγάλεω 2012 (βίντεο)

aposto

Παλαιό Μέλος
Επισυναπτω 4 βιντεο απο τον εσπερινο που τελεσθηκε χθες 11/12/2012 στον Αγιο Σπυριδωνα Αιγαλεω προς τιμην του ιδιου του Αγιου.
Το πρωτο βιντεο περιλαμβανει τα Ανοιξανταρια αε ηχο πλ δ σε διασκευη του αειμνηστου Αρχοντος Πρωτοψαλτου Θρασυβουλου Στανιτσα.
Το δευτερο βιντεο περιλαμβανει το Κυριε εκεκραξα σε αργο μελος κ ηχο α μαζι κ το Κατευθυνθητω ομειως σε αργο μελος κ ιδιου ηχου.
Το τριτο βιντεο περιλαμβανει το δοξαστικο του εσπερινου κ το και νυν του Αγιου.
Ψαλλουν οι εκλεκτοι Αρχων Δημοσθενης Παικοπουλος στο δεξιο αναλογιο κ ο Λαμπαδαριος του ναου Ιωαννης Γαβαλακης στο αριστερο αναλογιο.
Επισης το δεξιο αναλογιο κοσμουν με την παρουσια τουs οι Πρωτοψαλτες κ.Aθανασιος Πεττας κ ο κυριος Γρηγοριος Ζαρκος καθως κ πληθος πολλων μαθητων κ φιλομουσων.
Το αριστερο αναλογιο κοσμουν με την παρουσια τους οι εκλεκτοι Πρωτοψαλτες κυριος Ζαχαριας Κοντοφρυδης ο κυριος Ευαγγελος Σφακιανακης ο κυριος Δανιηλ Καραμπασης κ φιλοι του Γιαννη.
Καλη ακροαση κ πολλες ευχαριστιες στον Γιαννη για την φιλοξενια του.
Ανοιξανταρια 1:

Ανοιξανταρια 2:

Κυριε εκεκραξα-Κατευθυνθητω:

Δοξα-Και νυν του Αγιου:
 
Last edited:

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Θερμότατα συγχαρητήρια τόσο στον άρχοντα, όσο και στον λαμπαδάριο για την άψογη εκτέλεση των ύμνων του πανηγυρικού εσπερινού του Αγίου Σπυρίδωνος, και για τον συντονισμό των τόσων συναδέλφων που τίμησαν τους .... πρωταγωνιστές.:wink::D
"Εμνήσθην ημερών αρχαίων..."
Και του χρόνου με υγεία.
 

karastamatis ioannis

Ιωάννης Καρασταμάτης
Θερμότατα συγχαρητήρια τόσο στον άρχοντα, όσο και στον λαμπαδάριο για την άψογη εκτέλεση των ύμνων του πανηγυρικού εσπερινού του Αγίου Σπυρίδωνος, και για τον συντονισμό των τόσων συναδέλφων που τίμησαν τους .... πρωταγωνιστές.:wink::D
"Εμνήσθην ημερών αρχαίων..."
Και του χρόνου με υγεία.

Βλεπουμε και ακουμε οταν τα χνωτα ταιριαζουν τι διαμαντια παρουσιαζονται!!! Ας φανταστουμε λοιπον...οταν τα χνωτα αυτα ενωθουν...τι θαυμαστο και τι μοναδικο αποτελεσμα προς δοξαν Θεου μπορει να προκυψει...και μαλιστα να αποτελεσει τον πλεον ισχυρο και καθοριστικο αντιποδα...!!!
 

Stavros78

Σταύρος Ζαχαρίου
Μήπως υπάρχουν ολόκληρες οι ακολουθίες του Εσπερινού και Όρθρου/ Θ. Λειτουργίας σε .mp3/.wav και μπορούν ν' ανέβουν εδώ; Ευχαριστώ.
 
Καλησπέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους. Ποιος θα μου το ελεγε πριν από 10 χρόνια περίπου που γνώρισα τον αγαπητό μου Δάσκαλο, ο οποίος με ξεκίνησε από το μηδέν ότι θα αξιωθώ να ψάλλω απέναντι του και μάλιστα στο πανηγύρι του Αγίου Σπυρίδωνα.
Του χρωστώ ότι έχω καταφέρει και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να του ανταποδώσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για αυτόν , ελπίζω η αληθινή μου αγάπη προς το πρόσωπο του να είναι αρκετή.

Τώρα για το Πανηγύρι είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν κατ’ ευχή και δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους μουσικόφιλους που παραβρέθηκαν εκεί αλλά και τους πολύ καλούς μου φίλους,
τον Άρχοντα Ζαχαρία Κοντοφρύδη ,ιδιαίτερα τον Ευάγγελο Σφακιανάκη ο οποίος έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στη μουσική μου εξέλιξη, τον Γεώργιο Προικιό, τον Ιωάννη Νέγρη, τον Γεώργιο Ρωμηλιώτη, τον Κώστα τον Σκαρμούτσο, τον αγαπητό μου φίλο Δανιήλ Καραμπάση ο οποίος ήρθε και το πρωί όρθρου βαθέως με την πολύτιμη βοήθεια του και όχι μόνο, τον Αντώνη τον Φάνη που ήρθε την επομένη αν και λίγο καθυστερημένος με βοήθησε στην Παράκληση του Αγίου καθώς και όλα τα παιδία που ας με συγχωρέσουν δεν θυμάμαι τα ονόματα τους.

Τον φίλο και λάτρη της μουσικής μας Αποστόλη Θεοχάρη ο οποίος ετράβηξε αυτά τα ντοκουμέντα τα οποία έχουν ιδιαίτερη αξία για μένα.

Τους ευχαριστώ όλους ελπίζω να μην ξέχασα κανένα βοήθεια τους ο Άγιος Σπυρίδωνας..


Έχουν ιδιαίτερη αξία τα λόγια σας θετικά και μη.

Ακόμη να χαιρετήσω από εδώ τον Γιάννη τον Καρασταμάτη τον οποίο συνάντησα στην συναυλία που δώσαμε στο Ναύπλιο και ομολογώ να πω ότι είναι αξιόλογος άνθρωπος αλλά και λαρύγγι καθώς άνοιξε το τραγούδι στο τραπέζι που ακολούθησε, αλλά ήταν και αυτός που είπε (Γιάννη θα το πω συγγνώμη) με αυτόν έχω ανταλλάξει και μια κουβέντα παραπάνω στο ψαλτολόγιο ας πάω να πιούμε ένα κρασί, όπως και έκανε. Αυτός είναι ο Γιάννης το λέω για τις κατά καιρούς αντιπαραθέσεις .

Όλα καλά όποιος φίλος έγραψε μπορεί να ανεβάσει.


Υ.γ Είναι ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να έρθει στο Αναλόγιο μου στον Άγιο Σπυρίδωνα Αιγάλεω.
 

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
Κύριε Γαβαλάκη,

είστε άξιος μαθητής του κυρ Παϊκoπουλου και άξιος διάδοχος του τεως λαμπαδαρίου του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος Αιγάλεω.

Βοήθεια μας ο Άγιος Σπυρίδων.

Και του χρόνου!!
 

aposto

Παλαιό Μέλος
Αγαπητοι φιλοι ανεβαζω ακομη ενα βιντεο του αριστερου χορου που ειναι το Δοξαστικο σε δευτερο ηχο το Ιεραρχων το θειον κειμηλιον.
Στο σολο ο εκλεκτος Πρωτοψαλτης Υπαπαντης Του Κυριου κ Ευαγγελος Σφακιανακης οπου κ αυτος μαζι με ολους τους υπολοιπους βαλανε το λιθαρακι τους ωστε να βγει αυτο το ακουσμα υπο την διευθυνση του Γιαννη φυσικα παντα σε παραδοσιακο τροπο.Γιαννη καλε μου φιλε κ καλλιφωνε σ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα καλα σου λογια αν κ δεν θα πρεπε,τα συγχαρητηρια αξιζουν ατον δασκαλο κ.Δημοσθενη Παικοπουλο που οντως πριν 10 χρονια εκανε καλη δουλεια ως φαινεται απο τα λεγομενα των αλλων μουσικοφιλων μελων του φορουμ για το ατομο σου.
Ειναι χαρα μου κ το κανω μεσα απο την καρδια μου να ερχομαι συχνοτερα να τραβαω εσενα κ τον Αρχοντα γιατι μεσα απο ολα αυτα θα μαθουν κ οι αμεσως νεοτεροι περι πατριαρχικου παραδοσιακου υφους οπως τα αφησανε κ οι αειμνηστοι αρχοντες στο δασκαλο κ τους υπολοιπους.
Ιεραρχων το θειον κειμηλιον:
 
Last edited by a moderator:

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer
Απόστολε σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο να τραβήξεις και να ανεβάσεις τα όμορφα και (καλλικέλαδα) βίντεο
Προς τέρψιν όλων εμάς αλλά και για κάποιους από την επαρχεία να μπορούν πλέον μέσω ιντερνέτ να ακούσουν και να δουν όλα αυτά τα ωραία!!!!!!!!!!!
 

aposto

Παλαιό Μέλος
Αλεξιε κ γω σ ευχαριστω παρα πολυ που παντα εισαι τοσο μετρημενος σε αυτα που λες,ομως ανταποδιδω τις ευχαριστιεs μου σε ολους εσας που μεσα απο ολους σας αναδυκνειεται το εργο αυτων των ανθρωπων,ηθελα να σου στειλω προσωπικο μνμ αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενη αυτη η δραστηριοτητα για να μην κουραζω με ανταπαντησεις τους φιλους του φορουμ,γι αυτο το στελνω δημοσια κ ευχαριστω εκτος απο εσενα κ ολους τους αλλους που αγκαλιαζεται με τοση ζεστασια καθετι που εχω ανεβασει εως κ τωρα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω κ στον Πατερα Μαξιμο που τοσο καιρο τον βαζω τον ανθρωπο σε περιπετειες με το να διορθωνει συνεχως τους συνδεσμους,δεν το κανω επιτηδες αλλα λογω του οτι τα βιντεοσκοπω με το κινητο μου τηλεφωνο κ δεν εχω υπολογιστη ωστε να το κανω εγω,ετσι θεωρησα υποχρεωση μιας κ απαντησα σε εσενα να τον ευχαριστησω κ τον ιδιο δημοσια διοτι απο απερισκεψια δικη μου καποιες φορες παρεκτραπηκα κ του βαζα τις φωνες του ανθρωπου.Ολα καλα λοιπον κ να στε ολοι καλα.
Με πολυ αγαπη σε ολους κ ενα στιχηρο της ιδιας ημερας.
 
Last edited by a moderator:

dimitrios.zaganas

Παλαιό Μέλος
Επισυναπτω 4 βιντεο απο τον εσπερινο που τελεσθηκε χθες 11/12/2012 στον Αγιο Σπυριδωνα Αιγαλεω προς τιμην του ιδιου του Αγιου. ...
Το τριτο βιντεο περιλαμβανει το δοξαστικο του εσπερινου κ το και νυν του Αγιου. ...
Δοξα-Και νυν του Αγιου:

To Δοξαστικό του αγ. Σπυρίδωνος σε α΄ ήχο αποτελεί μια σπάνιας αξίας σύνθεση του Θρ. Στανίτσα, ο οποίος το μελοποίησε για την πανήγυρη του αγ. Σπυρίδωνος Αιγάλεω και ενεχείρισε στον παλιό του Δομέστικο, Δ. Παϊκόπουλο (αρχές του 1980, αν δεν απατώμαι).
 
Top