Πανήγυρις Ι. Ν. Αγίας Αικατερίνης Πετραλώνων 2013

Τσακιτζής

Παλαιό Μέλος
.Στο πανηγύρι το Κέλευσον που είπε ήταν τραγουδιάρικο-πανηγυρτζίδικο (που λέμε μερικοί καμιά φορά).Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα..Επειδή πρόκειται για πανηγύρι δεν είναι κακό να τραγουδάμε που και που.Μη σας πω ότι και καλά έκανε και το είπε έτσι το Κέλευσον.Μου άρεσε και ήταν πανηγυρικότατο.Όπως έπρεπε να είναι για ένα πανηγύρι (

Άρα έχουν δίκιο αυτοί που λένε, ότι " είμαστε για τα πανηγύρια ".
Τι να πεί κανείς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 

Αντώνης Τίρυνθα

Παλαιό Μέλος
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί άλλο η συζήτηση,γιατί νομίζω ότι έχουμε φύγει εκτός θέματος.Θα κάνω όμως μία παρατήρηση που πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη μας.Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις,καλό είναι να μην είμαστε επιλεκτικοί όταν θέλουμε να απευθυνθούμε σε έναν ή σε περισσότερους. Όταν δηλαδή επιθυμούμε να σχολιάσουμε κάτι ή να απαντήσουμε σε κάτι που έγραψε κάποιος ή κάποιοι,καλό είναι να μην επιλέγουμε συγκεκριμένες φράσεις,διότι η γνώμη ή η άποψη του καθενός μπορεί να μην σταματάει εκεί,αλλά να έχει και συνέχεια. Αν είναι να σχολιαστεί κάποια πρόταση ή φράση,ας γίνει αν αυτά που γράφει κάποιος δεν έχουν σύνδεση ή ό,τι άλλο σχετικό.
 
Ειρήνη Υμίν, Κύριοι! Ειρήνη Υμίν, Συνάδελφοι! Ειρήνη Υμίν, Αγαπητοί Ιεροψάλτες!!! (ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΆΡΔΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Α Ν Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ω Σ)
 
Last edited:

aposto

Παλαιό Μέλος
Δανο μου σ ευχαριστω κ γω με τη σειρα μου κ για τις 2 μερες που απολαυσα 2 εκλεκτους ψαλτες εσενα κ τον επισης καλο φιλο Γιαννη Γαβαλακη.
Καταρχην ειστε ψυχαρες κ οι 2 κ ανθρωποι που δεν εχουν παροπιδες αλλα τους διακατεχει η διακριση περαν της καλλιφωνιας.
Δεν θα αναφερθω σε ολα τα αλλα που διαβασα γιατι σεβομαι ολες τις αποψεις των μελων.
Το μονο που κατα την γνωμη μου πρεπει να αποσυρθει ειναι η λεξη ΓΑΙΔΑΡΟΣ που απευθυνεται προσωπικα στον Ζαχαρια μπορει να βαλει αλλο χαρακτηρισμο χωρις να δημιουργουνται αυτες οι εντασεις.Εμεις ξερουμε ποιος ειναι ο Ζαχαριας κ μας φτανει.
Κ του χρονου με υγεια να σας απολαυσουμε κ παλι τους 2 σας.

Χαιρομαι επισης ιδιαιτερα που γνωρισα απο κοντα ακομη 2 μελη του ψαλτολογιου κ συγκεκριμενα τους κυριους Διαμαντοπουλο Αγγελο και Καλπακιδη Αποστολο η κ Αντιστροφως για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις Καλπακιδη Αποστολο κ Διαμαντοπουλο Αγγελο.
Φωναρες κ οι 2 απο κοντα ο δε Αποστολος Θεσσαλονικη Μερια Καραμανης στην εκτελεση.
Ο δε Αγγελος μου θυμισε Κυριαζααα.Λαρισα μερια τα δικα μου μερη.


Υ.Γ
Απευθυνομαι στον εκλεκτο φιλο κ.Καρασταματη.
Γιαννη μου εγω σκαλιζα βαμβακι οχι πατζαρια οταν ημουν επανω στο Βολο....
Το πα λιγο ετσι για σπασει ο παγος.
Αλλα ισχυει.Φιλια σε ολους.
 
Last edited:
Top