Πανήγυρις Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου 2012

Πολυαρχιερατικός εσπερινός 13-11-2012
Ψάλλει χορωδία Πρωτοψαλτων υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και Μουσικοδιδασκάλου Διαμαντόπουλου Άγγελου



 
Last edited by a moderator:

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Συντονισμός, ωραίο ηχόχρωμα, σωστός χρόνος, ρυθμός, άρτιο ισοκράτημα. Συγχαρητήρια για τη χορωδία και όσους κόπιασαν για αυτήν. Ο άγιος βοήθειά σας!
 
Ευχαριστούμε πολυ!!Πηραμε τα εύσημα και απο τους Αρχιερεις του Ιερεις και τους Ύδραιους σαν απο τις καλυτερες χορωδιες που πέρασαν απο το νησί. Όπως είπαν τα καλύτερα και για την χορωδία του φίλου και αδερφου Δημήτρη Καλομοίρη. Θα κατεβασουμε και άλλα βιντεοσκοπημενα κομμάτια και απο την κυριώνυμο ημέρα. Βοήθεια μας ο Άγιος.
 

Ν.Χ.

Παραδοσιακόν μέλος
Συντονισμός, ωραίο ηχόχρωμα, σωστός χρόνος, ρυθμός, άρτιο ισοκράτημα.

Πράγματι εκπληκτική.
Και από όσα φαίνονται από τα βιντεάκια, ο χοράρχης ήρεμος, αρχοντικός και επιβλητικός.

Μπράβο σε όλους!!!
 
Τον χοράρχη τον ανεβάζουν οι χορωδοι!! Και οι συνάδελφοι πρωτοψάλτες δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους!!
Ξεχάσα να αναφέρω τις υπέροχες εντυπώσεις που άφησε στο νήσι και οι χορωδία του φίλου και εξαίρετου πρωτοψάλτη Ευάγγελου Σφακιανάκη, η οποία θα μας ξανακάνει την τιμή να ξαναέρθει στην νήσο μας λίαν συντόμως!!! Ευχαριστίες δε, πρέπουν στον ΓΑΕ της Ι. Μ. Ύδρας πρωτοπρεσβύτερο Ακίνδυνο Δαρδανό,με τις ενέργειες του οποίου οι Υδραίοι απολαμβάνουν κάθε χρόνο μεγαλοπρεπέστατες χορώδιες απο όλη την Επικράτεια!!!
 
http://youtube.com/watch?v=Z6cUvKPsL0w

Εσπερινού συνέχεια...

Άγγελε έχουμε ψάλλει και μαζί στην Ύδρα όταν είχα έρθει, οπότε όταν άκουσα από το ράδιο την χορωδία σου φέτος, για πρώτη φορά, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση το πόσο δεμένο και ευχάριστο άκουσμα είχε. Εξαίσια η χορωδία όπως και ο χοράρχης δηλαδή..:D Εύγε!!! Το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά, όπως έμαθα, έγιναν με σεμνότητα και ταπεινότητα. Παρουσίασες ένα σύνολο που πολλοί θα ζήλευαν, με την καλή έννοια. Και βέβαια σε περιμένω και στην Αθήνα με τον Κωνσταντίνο να έρθετε στην εκκλησία που είμαι τώρα. Πάντα τέτοια και του χρόνου με υγεία δάσκαλε!!!
 
Σε ευχαριστώ Διονύσιε πάρα πολύ!! Εύχομαι στην επόμενη προσπάθεια μας να μπορέσεις να δώσεις το παρόν!!! Καλή σου πρόοδο και εσένα σε όλες τις ενασχολήσεις και εντρυφήσεις σου!! Και φυσικά θα έρθουμε να σε τιμήσουμε με τον Κωνσταντίνο!!!!
 
Τί δὲ βλέπεις τὸ κάρφος τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου, τὴν δὲ ἐν τῷ σῷ ὀφθαλμῷ δοκὸν οὐ κατανοεῖς;

Ματθαίος 7,3.


Δεν το αναφέρω πουθενά συγκεκριμένα. Ο νόών νοείτω....
 
Top