[Ολοκληρώθηκε] Έρανος ανανέωσης συνδρομής Ψαλτολογίου

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#1
Αγαπητοί,

Όπως γνωρίζετε η πρόσβαση στο Αναλόγιον (analogion.com) και το Ψαλτολόγιον (analogion.com/forum) είναι δωρεάν για όλους. Η ιστοσελίδα διατηρείται από τεχνικής άποψης με δαπάνη δική μου καθώς και μερικών μελών του φόρουμ που κατά καιρούς βοήθησαν ευγενικά να καλυφθεί μερικώς το κόστος φιλοξενίας των αρχείων του Ψαλτολογίου. Μετά από 3 χρόνια έφτασε και πάλι ο καιρός ανανέωσης την οποία και έκανα. Το ποσό αυτή τη φορά ήταν $791.64 δολάρια Αυστραλίας (535 Ευρώ περίπου) όπως βλέπετε και στο απόκομα της απόδειξης που επισυνάπτω.

Εάν μπορείτε και θέλετε να συμβάλλετε στο παραπάνω κόστος με οποιοδήποτε ποσό θα σας είμαι ευγνώμων και εάν θέλετε θα ανακοινώσω σε αυτό το θέμα την προσφορά σας (με ή χωρίς το ποσό).

PayPal: dimitri@analogion.com

ή

Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 451/947001-88
(ειδοποιήστε με παρακαλώ με προσωπικό μήνυμα ή email εάν καταθέσετε στην τράπεζα)

Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και συμμετοχή σας στο Ψαλτολόγιον.
 

Attachments

#2
Για εμας που ειμαστε στο εξωτερικο, η καταθεση στην τραπεζα ειναι δυσκολη. Με ποιο τροπο θα βοηθησουμε μεσω pay pal? Μας εδωσες ενα email. Τι γινεται απο εκει και περα?
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
#3
.... Με ποιο τροπο θα βοηθησουμε μεσω pay pal? Μας εδωσες ενα email. Τι γινεται απο εκει και περα?
Για να στείλεις χρήματα μέσω Paypal (εφ΄όσον έχει λογαριασμό σ' αυτό) αρκεί το email.
 

Pappous43

Παλαιό Μέλος
#4
....
Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 451/947001-88
(ειδοποιήστε με παρακαλώ με προσωπικό μήνυμα ή email εάν καταθέσετε στην τράπεζα)
....
Μπορεῖτε νά γράψετε τόν πλήρη κωδικόν ΙΒΑΝ καί ὀνομασία παραλήπτου
διότι χρειάζονται εἰς κατάθεσιν online;
 

llouka

Νέο μέλος
#5
Μπορεῖτε νά γράψετε τόν πλήρη κωδικόν ΙΒΑΝ καί ὀνομασία παραλήπτου
διότι χρειάζονται εἰς κατάθεσιν online;
GR3601104510000045194700188
Δημήτρης Κουμπαρούλης
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#7
Ευχαριστώ όλους που πρόθυμα συνέδραμαν στον έρανο. Έλαβα προσφορές από 15 μέλη συνολικά με αποτέλεσμα να καλυφθεί όλο το ποσό! Συνολικά έλαβα $793.72 AUD.

Με αυτό κλείνει ο έρανος και σας είμαι ευγνώμων, όπως είμαι και για τα σχόλιά σας στήριξης και αγάπης προς το Ψαλτολόγιον.

Οτιδήποτε προσφορές τυχόν έρθουν στο εξής πλέον του ποσού θα κρατηθούν για μελλοντικά έξοδα του φόρουμ (συνδρομή βοηθητικού προγράμματος που ελέγχει για κυβερνοεπιθέσεις, ανανέωση του domain name, μελλοντική μετακόμιση σε αποκλειστικό διακομιστή εάν κάποτε χρειαστεί κτλ.). Θα ανακοινώσω εδώ το ποσό για ενημέρωση όλων αργότερα εάν όντως υπάρξουν και άλλες προσφορές. Και πάλι ευχαριστώ.
 

ΠΛΗΘΩΝ ΜΒ

Παλαιόν Μέλος
#8
Να ευχαριστήσουμε και μεις , που δεν μπορέσαμε για διάφορους λόγους - κυρίως οικονομικούς - να συμμετάσχουμε, όσους συνέβαλαν σ' αυτή την προσπάθεια. Και βεβαίως όσους συμμετέχουν στο σάϊτ και προσφέρουν απ' το περίσσευμα ή και το υστέρημά τους, την υλική και άϋλη βοήθειά τους. Συγχαρητήρια !
 
Top