Ολοκαύτωμα Αρκαδίου

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Xθες σαν χορωδία και ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής Παύλος βλαστός και στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, δώσαμε συναυλία με θέμα το ολοκαύτωμα του Αρκαδιού.Σήμερα βέβαια είναι και η επέτειος του ολοκαυτώματος και με την ευκαιρία ανεβάζω μέρος των μελών που παρουσιάσαμε.Καλή ακρόαση, τιμή στους ήρωες του ολοκαυτώματος και σε σας πάντα γεια
 

Attachments

  • τα βουνα της Κρήτης.mp3
    3.9 MB · Views: 36
  • τση λευτεριάς πεσκέσι.mp3
    3.4 MB · Views: 35
  • αυτή η φλόγα.mp3
    2.2 MB · Views: 30
  • Των εν Αρκαδιω.mp3
    2.2 MB · Views: 29

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
http://www.romfea.gr/oikoumeniko-patriarxeio/arxipiskopi-kritis/20226-2013-11-09-11-23-38

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Χορωδία και Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «ΠΑΥΛΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ», η οποία, υπό την διεύθυνση του Μουσικολ. κ. Αντωνίου Μιχελουδάκη, απέδωσε ύμνους και τραγούδια για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου από τον ψηφιακό δίσκο με τίτλο «Αστραπή Περίφημος - Αρκαδίου Έπος» και από το αρχείο του μεγάλου Ρεθύμνιου λαογράφου Παύλου Βλαστού.

Συγχαρητήρια!!!​
 

dimitris

Παλαιό Μέλος
Πολύ ὡραῖα ἀκούσματα.
Συγχαρητήρια στό μαέστρο καί τά μέλη.
Πάντα τέτοια.
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και γενικά για την ανταπόκριση που επιφυλάξατε στο συγκεκριμένο θέμα.Έλαβα και κραυγή αγωνίας από επίλεκτο μέλος του ψαλτολογίου εξαιτίας αυτήςτης δημοσίευσης.Τι να πω δεν ξέρω, απορώ πάντως για το ιστορικό κόμπλεξ λίγων αλλά όπως φαίνεται τρανών του κόσμου τούτου.Είναι τόσο απίστευτο που και γω μαζί με τον αποστολέα του συνδέσμου αναρωτιόμαστε αν είναι αληθινό.Ας μας πει κάποιος που ξέρει (δάσκαλος ή φιλόλογος). Σας προσφέρουμε ακόμα 3 κομμάτια και σας ευχόμαστε πάντα γεια.
 

Attachments

  • η Μαρουλιά.mp3
    3.4 MB · Views: 31
  • αστραψε και σκοτεινιασε.mp3
    4.5 MB · Views: 34
  • μεγαλυνάρια Αρκαδίου.mp3
    7 MB · Views: 36
Top