[Ψάχνω] Οι δρόμοι του Αρχάγγελου

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
ψάχνω την παρτιτούρα με το "οι δρόμοι του Αρχάγγελου" του Θεοδωράκη. Αν υπήρχε και σε Βυζαντινή σημειογραφία, ακόμη καλύτερα, αλλά κ σε ευρωπαϊκή μου αρκεί...
http://www.youtube.com/watch?v=Mg5d-m3w_Ww
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Στις 15 Δεκεμβρίου 1997 ο Μίκης Θεοδωράκης παραχώρησε το προσωπικό του αρχείο στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας «Λίλιαν Βουδούρη». Εντυπωσιακό σε όγκο και θεματική ποικιλία, απαρτίζεται από χειρόγραφες παρτιτούρες και κείμενα, αποκόμματα τύπου, αφίσες, προγράμματα, οπτικοακουστικό υλικό, διατριβές, μελέτες, φωτογραφίες, μετάλλια και ποικίλα έντυπα. Τα χειρόγραφά του, μουσικά και κείμενα καθώς και μέρος της συλλογής προγραμμάτων* είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου.

Τα μουσικά χειρόγραφα περιλαμβάνουν παρτιτούρες, σχέδια και διασκευές που ταξινομήθηκαν με χρονολογική σειρά. Τα χειρόγραφα κείμενα ταξινομήθηκαν χρονολογικά και ανά είδος και χωρίζονται σε τέσσερις κύριες θεματικές κατηγορίες: Αλληλογραφία*, Πολιτικά, Πολιτιστικά και Ποικίλα.

* Λόγω της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, μόνο τα μεταδεδομένα της αλληλογραφίας και των προγραμμάτων είναι διαθέσιμα μέσω του διαδικτύου. Η πρόσβαση στα τεκμήρια γίνεται μόνο εντός του χώρου της Βιβλιοθήκης.

(από εδώ).
 

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
δεν ισχύει ό,τι κ στη Βυζαντινή, πως όποιος αντιγράψει με το χέρι κ το ανεβάσει δεν έχει πρόβλημα;;;

Τέλος πάντων, όποιος το έχει, ας μου στείλει πμ, ευχαριστώ.
 

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
Ειίδα πως υπάρχει εδώ εξαίρετη εκτέλεση από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, οπότε μάλλον πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα από Μέλη του Ψαλτολογίου που εργάζονται στο Μουσικό Σχολείο Βόλου και όχι μόνον.
Βασίλης
 
Top