Νικολέρης Κυριαζής

tsiakalo

Μέλος
Έχει κανείς ηχογραφήσεις ή στοιχεία για αυτόν τον ψάλτη. Εγώ ξέρω μόνο ότι είναι από τον Βόλο

24210-60622 το τηλ. του στο Βόλο. Ο Κυριαζής (Ζαχος) Νικολέρης προσφάτως τιμήθηκε με το οφφίκιο του Μουσικοδιδασκάλου της Μ.Χ.Ε. για την πολυετή προσφορά του στο Αναλόγιο, τους πολλούς μαθητές τους, και το συγγραφικό του έργο. Επικοινωνείστε μαζί του στο παραπάνω τηλέφωνο για πληροφορίες, ηχογραφήσεις και ό,τι άλλο ενδιαφέρεστε.
 

tsiakalo

Μέλος
Έχει κανείς ηχογραφήσεις ή στοιχεία για αυτόν τον ψάλτη. Εγώ ξέρω μόνο ότι είναι από τον Βόλο[/QUOTE

Με την άδεια και τη συγκατάθεση του ίδιου κυρίου Κυριαζή (Ζάχου) Νικολέρη εκτός από το σταθερό τηλέφωνο (2421060622) επισυνάπτω και το κινητό του: 6939524828.
 

agrovas

Βασίλης Αγροκώστας
O Ζάχος Νικολέρης ήταν πρωτοψάλτης στους Αγ. Θεοδώρους Βόλου και στη συνέχεια στην Ευαγγελίστρια Νέας Ιωνίας - Βόλου. Μιμείται σε μεγάλο βαθμό τον Ταλιαδώρο και γενικά το ύφος του είναι σ' αυτό το στύλ ( της Θεσσαλονίκης ). Είναι επί σειρά ετών χοράρχης της χορωδίας ιεροψαλτών Βόλου και έχει πολλούς μαθητές οι οποίοι σήμερα διακονούν σε αντίστοιχα πολλά αναλόγια Ναών της πόλης του Βόλου και αλλού. Τελευταία τιμήθηκε με το οφφίκιο του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου του Οικ. Θρόνου.

Τώρα πλέον έχει αποσυρθεί, αλλά περιστασιακά ψάλλει σε πανηγύρεις διαφόρων Ναών οι οποίοι τον προσκαλούν ενώ συνεχίζει ανελλειπώς τη διδασκαλία και τη σύνθεση βυζαντινών μελών...
 
Last edited:

agrovas

Βασίλης Αγροκώστας
Εδώ και μία σύνθεσή του επί τη αποχωρήσει του ως πρωτοψάλτου από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Βόλου το 2004
 
Top