Νεκρώσιμες ακολουθίες (επιμ. Μιχαήλ Παπααβραάμ)

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
1) http://issuu.com/michael5024/docs/necrosimos?mode=window&viewMode=doublePage

Ακολουθεί αντιγραφή της Νεκρώσιμης ακολουθίας από χειρόγραφο του αείμνηστου Πρωτοψάλτη της Μ.Χ. Ε. κ.κ. Θρασύβουλου Στανίτσα. Περιέχει την α΄ , β΄ και γ΄ στάση του άμωμου, τα ευλογητάρια, και το μετά των αγίων. Τα Ιδιόμελα γράφηκαν εξ ακοής από μένα επεξεργαζόμενος ζωντανή ηχογράφηση που έψαλλε σε κηδεία ο αείμνηστος άρχων Πρωτοψάλτης Θρασύβουλος Στανίτσας. Ακολουθεί ο απόστολος (απλό κείμενο για βοήθεια των ιεροψαλτών για να μην ψάχνουν αλλού) και το αιωνία η μνήμη σε ήχο πλ. α΄ του αείμνηστου Θρ. Στανίτσα. Ακολουθούν το "Δεύτε τελευταίον ασπασμόν..." και τα υπόλοιπα του ασπασμού καθώς και το Δόξα "Ορώντες με άφωνον ..." καθώς και το Και νυν... αργόν και σύντομο.

Μπορείτε να την καταβάσετε: Νεκρώσιμος Ακολουθία (pdf)

Μπορείτε να ακούσετε τη Νεκρώσιμο Ακολουθία...

(από εδώ).

2) http://issuu.com/michael5024/docs/necros-parartima?e=4132421/2883175

Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ που ακολουθεί περιλαμβάνονται τα "Μετά πνευμάτων δικαίων ..." Δόξα και Νυν καθώς και τα αιωνία η μνήμη σε ήχο γ΄ , πλ. α΄ και του αείμνηστου Θρ. Στανίτσα σε πλ. α΄.
Περιλαμβάνονται ακολούθως η Αναστάσιμος Νεκρώσιμος Ακολουθία κατά τη διακαινήσιμο εβδομάδα ολόκληρη (εκτός του αποστόλου που είναι της τυχούσας ημέρας)
Τέλος ακολουθεί η ακολουθία στα Νήπια- προσθετικά ότι διαφέρει.

Κατεβάστε το: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Νεκρώσιμης Ακολουθίας (pdf)

(από εδώ).
 
Last edited by a moderator:
Θερμές ευχαριστίες.
Καλή δύναμη για το Άγιο Δωδεκαήμερο - Καλές Γιορτές και μια Ευλογημένη Χρονιά, πρώτα σε σας τους κοπιώντες και σε όλο τον κόσμο.
Χρόνια Πολλά
 
Top