Νέα έκδοση: Η Μεγάλη Δοξολογία

Adam_x

Active member
Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας ευχαρίστως ανακοινώνει ότι τυπώθηκε και κυκλοφορεί το τελευταίο πνευματικό δημιούργημα του διακεκριμένου Πρωτοψάλτη και Χοράρχη κ. Φώτη Θεοδωρακόπουλου υπό τον τίτλο: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ».

Πρόκειται περί ενός εξαίρετου πονήματος, το οποίο διακρίνεται τόσο διά την συγγραφική και μουσική του αρτιότητα, όσο και διά την επιμελημένη και καλαίσθητη εμφάνισή του.

Αποτελεί καρπό πολυετούς εμπειρίας του δημιουργού του στον χώρο της πατρώας Βυζαντινής μουσικής μας και προσήλωσης στο σοβαρό και ιεροπρεπές εκκλησιαστικό ύφος.

Μία ακόμη πολύτιμη συνεισφορά του ακάματου ρέκτη της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής μουσικής κ. Φώτη Θεοδωρακόπουλου στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας, αλλά και ένας χρήσιμος οδηγός για κάθε ιεροψάλτη ή ενδιαφερόμενο για τα θέματα της βυζαντινής ψαλτικής μας παράδοσης βρίσκεται ήδη στα χέρια μας και λαμπρύνει την βιβλιοθήκη μας!

Η Ιερά Μητρόπολή μας διά του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου συγχαίρει τον εκλεκτό και ταλαντούχο δημιουργό για την νέα εκδοτική του επιτυχία και του εύχεται εγκάρδια να είναι καλοτάξιδο το έργο του και να τύχει θερμής υποδοδοχής και αποδοχής! Προσέτι δε ο Δωρεοδότης Κύριος να του χαρίζει υγεία και δύναμη και για άλλες μουσικολογικές εκδοτικές δραστηριότητες.

Το βιβλίο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ» του κ. Θεοδωρακόπουλου διατίθεται από το Βιβλιοπωλείο «Βιβλίο και Εικόνα», της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Ερμού 21 στο Αίγιο, τηλ. 26910 29333.

Ειδική τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα: 12 ευρώ.


Πηγή: https://www.romfea.gr/oi-biblioparo...kklisiastikis-mousikis-apo-tin-i-m-kalavryton
 

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
Μήπως γνωρίζει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο;
Τί ακριβώς περιλαμβάνει; δοξολογίες αργές; σύντομες, αργοσύντομες;
 
Top