Κατά μίμηση του άρχοντα Θρ. Στανίτσα, και οι στίχοι του αριστερού κατά μίμηση του ... υπάρχοντος:wink:
Καλά! Εγώ έβαλα ψιλή περισπωμένη στο «Ήχος» γιατί δεν εμφανίζεται στο pdf;
Συν/να σε pdfΚαλησπέρα σε όλους! Τα αρχεία που είχατε ανεβάσει έχουν σβηστεί σ' αυτά τα link. Γίνεται σας παρακαλώ να τα ξανανεβάσετε; Ιδιαίτερα του βαρέως ήχου. Ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους! Τα αρχεία που είχατε ανεβάσει έχουν σβηστεί σ' αυτά τα link. Γίνεται σας παρακαλώ να τα ξανανεβάσετε; Ιδιαίτερα του βαρέως ήχου. Ευχαριστώ!
Υπάρχει της μετανοίας θα κοιτάξω και για 50οΝα ρωτήσω αν υπάρχει από τον Φαρλέκα σε δεύτερο ήχο?
Υπάρχει της μετανοίας θα κοιτάξω και για 50ο
Ψάλλω τό συνημμένο σέ β΄ἦχο.
Ἐπισυνάπτω καί ἠχητικό τοῦ ἀειμνήστου Μαιδανογλου σέ πλ δ΄.
Καί μιά ἐρώτηση.
Πρέπει νά ψάλλουμε τόν 50ο σέ δεύτερο ἦχο ἀνεξαρτήτως τοῦ ἤχου τῆς Κυριακῆς ἤ κατά τό «Δόξα» Τριωδίου κλπ ἤ νά ἀλλάζουμε ἤχους;
(Γιά τό προκείμενο ὑπάρχει ἡ γνώμη ὅτι πρέπει νά ψάλλεται ὅλες τίς ἡμέρες σέ β΄ ἦχο. Μέ στραβοκοιτάζουν οἱ βοηθοί μου, γιατί γράφει βαρύς; κλπ.)
http://psaltiri.org/index2.php?option=com_sobi2&sobi2Task=dd_download&fid=2275&no_html=1
Ὁ 50ός Ψαλμός είς ἦχον γ΄ Γα
View attachment 86334
ἐκ τοῦ χειρογράφου βιβλίου:
ΚΗΠΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
Τριανταφύλλου Γεωργιάδου
Ἄρχοντος Πρωτοψάλτου τῆς Μ.τ.Χ.Ε.
Ἐν Τραπεζοῦντι 1916
Ἔκδοσις 1973
Προσπάθησα να το επεξεργαστώ προκειμένου να το κάνω "καθαρότερο" για χρήση στο ταμπλετ, αλλά δεν τα καταφερα.
Μήπως το έχει κάποιος δακτυλογραφημένο με πρόγραμμα σε υπολογιστή ;
Σαφώς Καλύτερο από τη δική μου προσπάθεια. Ελλείψει δακτυλογραφημένης εκδοχής, θα το δοκιμασω ως εχει.Μήπως αυτό εξυπηρετεί κάπως καλύτερα;
... όλους τους ήχους εκτός από ήχο Δ' (Λέγετο και Άγια), τον οποίο δέν κατάφερα να βρώ. ....