Μαξίμου του Ομολογητού

PAPAZ DIMITRIOS

Δημήτρης Παπαζέτης:Ένας απλός νοσηλευτής-ψαλτάκος.
π.Μάξιμε χρόνια πολλά και ευλογημένα.Ο Θεός να σου δίνει υγεία,δύναμη και αντοχή σ'ολο το φάσμα των δραστηριοτήτων σου.Το Ψαλτολόγιο σου οφείλει πολλά.Μπορεί λόγω προσωπικών προβλημάτων να απέχω το τελευταίο τετράμηνο περίπου από την φιλόξενη παρέα μας αλλά δεν παύω να παρακολουθώ τα τεκταινομενα .Και πάλι πολύχρονος.Την ευλογία σου να χουμε.
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
H αλήθεια είναι ότι και πέρσι ο κ. Παπαζέτης είχε κάνει την αρχή (κάτι σαν προσωπικό στοίχημα :) ) :
Εάν γιορτάζετε αύριο π.Μάξιμε,δεχτείτε τις ειλικρινές ευχές μου για υγεία και πνευματική ανάταση.Και να ομολογείτε...πάντα εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών όλων των αδελφών του ψαλτολογίου.Ο Θεός να σας έχει καλά. Ανειλημμένες υποχρεώσεις καθιστούν αδύνατες τις ευχές αύριο.

Χρόνια Πολλά πάτερ Μάξιμε!

Ο Θεός να ευλογεί τη διακονία σας. Σας ευχαριστούμε για ό,τι προσφέρετε. Να εύχεσθε υπέρ ημών.
 
Χρόνια Πολλά και από εμένα πάτερ με υγεία και σωφροσύνη... και καλή συνέχεια με το συντονιστικό έργο στο Ψ. Οφείλω να το πω και δημόσια πλέον ότι είστε από του ανθρώπους στο Ψ που χαίρομαι να συζητάω μαζί.
 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Να ευχηθώ και εγώ τον σεβαστό και αγαπητό μας π. Μάξιμο. έτη πολλά και ευλογημένα.
Ανήκοντας στους λόγω ναυτίας του σάλου των βιοτικών μελημάτων απολειφθέντας της σημερινής ευχαριστιακής συνάξεως, επισκέφθηκα το ναό του Ευαγγελιστού Λουκά χθες το απόγευμα για τον εσπερινό ώστε να τον ευχηθώ από κοντά. Στο αναλόγιο (πλην του γράφοντος) ο κ. Απόστολος Καλπακίδης και ο λαμπαδάριος του ναού κ. Κυριάκος Στάντζος (τον οποίο ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τη φιλοξενία στο αναλόγιο) πλαισιούμενος από μαθητές του.
Και του χρόνου με υγεία! Ο Αγ. Μάξιμος ο Ομολογητής βοήθειά μας!
 
Last edited:

teofilos3

Γεώργιος Παλιούρας
Και από εμένα πολλές ευχές στον σεβαστό π. Μάξιμο για έτη πολλά και ευλογημένα.
Ο Άγιος Θεός να ευλογεί την διακονία σας.
Η προσφορά σας στο "Ψ" είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητη.
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΑ"
Γιώργος Παλιούρας
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
Εἰς Πολλὰ Ἔτη κὰι ἀπὸ μένα.

Πάντα σιδεροκέφαλος ἑντὸς (ἀλλὰ ακαὶ ἑκτός φυσικά) τοῦ Ψαλτολογίου μὲ τόσα ποὺ ἀκούει ἀλλὰ καὶ ... βλέπει στὰ μηνύματά μας ... Φαντάζομαι πολλὲς φορὲς δὲν ξέρει τἰ θὰ τοῦ ξημερώσει ἐδῶ μέσα ...:D:wink::p
 
Σεβαστέ πάτερ Μάξιμε, σας εύχομαι ολοψύχως Χρόνια Πολλά και ευλογημένα για να συνεχίσετε το Υψηλόν Λειτούργημά σας είς την Εκκλησίαν του Χριστού.
Καλή δύναμη και στο έργον σας ως Γενικού Συντονιστού είς το Ψαλτολόγιον.

Κωνσταντίνος Γιαννούτσος
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Πιστεύω πως γενικότερα η ψαλτική και όχι μόνο αυτή η κοινότητα οφείλει πάρα πολλά στον πατέρα Μάξιμο. Και αυτό διότι η πλούσια και πολυποίκιλη δράση του πατρός Μαξίμου στο Ψαλτολόγιον, κρατά άσβεστη την ελπίδα πως ο κλήρος μπορεί να αποτελέσει τελικά το βασικό στήριγμα του ψάλτη. Ευχόμαστε να βρει πολλούς μιμητές η στάση σας πατέρα Μάξιμε και να σας δίνει ο Θεός δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο του συντονιστή.
Καλό Παράδεισο.
 

evangelos

Ευάγγελος Σολδάτος
Πολλές ευχές κι από μένα στον ξεχωριστό πατέρα μας και φίλο μας Μάξιμο! Χρόνια πολλά και καλά! ο Θεός να σε έχει καλά πάτερ!
Ο πατέρας Μάξιμος άξιος ιερέας αλλά ταυτοχρόνως και φίλος, κατά τον τύπον Χριστού μιμείται το "υμείς φίλοι μου εστέ". Τον αγαπάμε πολύ και εισπράττουμε πάμπολλες φορές την αγάπη του. Να σαι καλά πάτερ υγεία και χαρά με ευλογία Θεού!!!
 

MTheodorakis

Παλαιό Μέλος


Χρόνια πολλὰ πατέρα Μάξιμε ἐδῶ, καὶ ἐν τέλει εἰς τὴν οὐράνια λειτουργία τῶν μετόχων τοῦ φωτός.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Έτη πολλά και ευλογημένα πάτερ. Ο Θεός δια πρεσβειών του αγίου να ανταποδίδει τους κόπους σου και να σου δίνει υγεία. Ευχαριστούμε για τις ευχές και την καλή συνεργασία και φιλία σου.
 

HXOS

Νέο μέλος
π.Μάξιμε, Ευλογείτε! Έτη πολλά και ευλογημένα για την Ονομαστική σας εορτή.
 

Doukellis

Ιωάννης Δουκέλλης
Πατέρα Μάξιμε τις θερμές ευχές μου για την ονομαστική σας εορτή. Ο Κύριος να σας δίνει δύναμη & υγεία.
 

χριστοφόρος4

Παλαιό Μέλος
Ετη πολλα και ευλογημενα πατηρ Μαξιμε και απο εμενα !!

Ευχομαι ο Θεος να σας εχει παντα καλα ....
 

darlasis

Γεώργιος Δαρλάσης
Αγαπητέ μας πάτερ ΜΑΞΙΜΕ σας εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, υγεία, δύναμη και υπομονή στο έργο σας.

Γιώργος Δαρλάσης
Πρόεδρος Ιεροψαλτών Αργολίδας
 

Στέλιος Σ.

Παλαιό Μέλος
Πάτερ Μάξιμε Χρόνια Πολλά και ευλογημενα επί τη ευκαιρία της ονομαστικής σας εορτής. Ο Θεός να σας ενδυναμώνει και να ευλογεί το έργο σας.
 

greek487

Tasos N.
Χρόνια πολλά π. Μάξιμε!

Εδώ και μερικά χρόνια, απ' όταν πήρατε όλο και περισσότερες ευθύνες στο Ψ, σκέφτομαι πόσο ανάπαυση έχετε δώσει στον φίλο διαχειριστή Δημήτρη Κουμπαρούλη και στους άλλους συντονιστές.

Επίσης εντύπωση μου έχει κάνει πάμπολλες φορές το πόσο γρήγορα κάνετε τις αναγκαίες αλλαγές, διορθώσεις, κτλ. που χρειάζονται στο Ψ.

Ευχαριστίες!

Τάσος

 

christos_v

Παλαιό Μέλος
Είχαμε την ευλογία και εφέτος να εορτάσουμε τη μνήμη του οσίου πατρός ημών Μαξίμου του ομολογητού και τα ονομαστήρια του πατρός Μαξίμου.

Την κυριώνυμο ημέρα μαζί με εμάς συλλειτούργησαν οι π. Αμφιλόχιος και π. Βαρνάβας. Με τους ιεροψάλτες και χορωδούς του ναού συνέψαλαν οι αγαπητοί Απόστολος Καλπακίδης και Ανδρέας Παντελίδης. Ο Κωνσταντίνος Βαγενάς λόγω στρατιωτικής θητείας έψαλε τη Κυριακή 20 Ιαν. στον όρθρο και τη θ. λειτουργία.

Έτη ευλογημένα και θεοδώρητα!
 
Top