Μαθήματα Γ. Χατζηχρόνογλου: Ήχος Γ'

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
#1
Ο Άρχων Υμνωδός κ. Γεώργιος Χατζηχρόνογλου στην ωριαία εκπομπή του στον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος κάθε Κυριακή απόγευμα στις 7, εκτός των άλλων, παραδίδει υποδειγματικά μαθήματα εκ του Αναστασιματαρίου. Εννοείται ότι τα ψάλλει παραλλαγή και μέλος, σχολιάζοντάς τα θεωρητικά όπου χρειάζεται.
Ήδη βρίσκεται στον τρίτο ήχο. Τα επισυναπτόμενα ηχητικά αποσπάσματα τα ηχογράφησα από την εκπομπή της περασμένης Κυριακής 11 Ιανουαρίου 2009.

Υ.Γ. Όσοι τυχόν έχουν παλιότερες εκπομπές (ή μπορούν από εδώ και στο εξής να βοηθούν), ας ανεβάσουν ηχογραφήσεις των μαθημάτων. Δεν απευθύνονται μόνο σε αρχάριους, αλλά και τελειοφοίτους ωδείων και σχολών.
 

Attachments

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
#2
Παραθέτω στις επισυνάψεις τα μαθήματα βυζαντινής μουσικής που παρέδωσε ο Άρχων μελωδός κ. Γεώργιος Χατζηχρόνογλου στις 25.1.2009, μέσω της εκπομπής του στον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος.
 

Attachments

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
#3
Συνεχίζουμε τα μαθήματα του τρίτου ήχου από τον κ. Γεώργιο Χατζηχρόνογλου. Είναι από την εκπομπή της Κυριακής 8ης Φεβρουαρίου 2009.
Παρακαλώ όποιο μέλος του "ψαλτολογίου" μπορεί να ηχογραφεί τις εν λόγω εκπομπές. Μεταδίδονται κάθε Κυριακή απόγευμα στις 19:00 από τον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος.
 

Attachments

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
#4
Εν μέσω φωνητικών δυσκολιών την Κυριακή 21.2.209 ο Άρχων Υμνωδός κ. Γεώργιος Χατζηχρόνογλου παρέδωσε δύο μαθήματα (παραλλαγή-μέλος) των αίνων του τρίτου ήχου. Είναι από το αργοσύντομο αναστασιματάριο του Ιωάννου.
 

Attachments

Top