Λυκούργος Αγγελόπουλος και η Χορωδία ''ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ"

Δυστυχως δεν ξερω ποιός ειναι ο χοραρχης. Εγω εχω την τιμη να γνωρίζω τον Λυκουργο. Θα ρωτησω τον Δασκαλο και θα σας πω.Παντως αν γνωρίζει καποιος θα ηθελα και εγω να το μάθω. Ευχαριστώ!
 
Last edited:

V_Zacharis

Παλαιό Μέλος
Ο χοράρχης λέγεται Adrian Sarbu και είναι Ρουμάνος και μαθητής του κ.Αγγελόπουλου.
 

Bασίλης

Παλαιό Μέλος
Από καιρό ήθελα να ανεβάσω αυτό το λινκ...

Λοιπόν ο Άρχοντας ερμηνεύει εξαιρετικά!!! και φωνή γλυκύτατη... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανεβάζετε σόλο του όσοι έχετε.... Θα έπρεπε τα uploads να ήταν σχεδόν όσα και του Γέροντα....

Και φωνητικά είναι μια χαρά!! Παρα πολύ καλός!!! πολλοί από εμάς θα έπρεπε να ακούσουμε τη φωνή του και να πάρουμε διάφορα στοιχεία.... ειδικά προς το τέλος δίνει σεμινάριο πως κινούμαστε στο οξύ τετράχορδο... για να τον ακούσουμε ξανά!!

Δεν έχει να ζηλέψει από κανένα!!! (και ας ζει κάτω από τη Λάρισσα)αντιθέτως σχεδόν όλοι έχουν να ζηλέψουν από εκείνον.....!!!!

Υ.Γ: Καλά ο χοράρχης είναι πολύ ψαρωτικός και εμένα μαρέσει παρά την υπερβολική χειρονομία που πολλοι από μας είμαστε έτοιμοι να του καταλογίσουμε.... και φαίνεται ότι το μάθημα το κατέχει καλά, όπως κάθε σοβαρός χοράρχης πρέπει να κάνει!!!

Υ.Γ: Ποιητή, την επόμενη βδομάδα διορθώνουμε ορθογραφικά.... η βδομάδα αυτή είναι χάοτική... " εμακρύνθην από σου μη εγκαταλίπης με...." Γέροντας εννοείτε σε αργή στιχηραρική γραμμή.
 

George

Ιεροψάλτης
Πάντως να ξέρετε ότι τα σχόλια στο youtube για το παρόν video δεν και τα καλύτερα για τον δάσκαλο, για την υπόλοιπη χορωδία των Ρουμάνων λένε τα καλύτερα λόγια.
Αν θέλετε μπορώ να σας τα μεταφράσω από τα Ρουμάνικα.

(Τί κάναμε 3 χρόνια στην Ρουμανία :D )
 

V_Zacharis

Παλαιό Μέλος
Στα keywords του video το έχει ως Adrian Sarbu. Δεν γνωρίζω πιο είναι το σωστό όμως.
 

souldatos

Στέφανος Σουλδάτος
Στα keywords του video το έχει ως Adrian Sarbu. Δεν γνωρίζω πιο είναι το σωστό όμως.

To Google δίνει και πάλι τη λύση. Αν ψάξεις θα δεις ότι λέγεται Adrian Sirbu. Ο Adrian Sarbu είναι σκηνοθέτης 52 ετών...
 
Μ

Μιχαηλ Τσαβαρης

Guest
Eιχα την τιμη να εξεταστω απο τον Λυκουργο Αγγελοπουλο για τις διπλωματικες εξετασεις μου! Μεγαλος ΔΑΣΚΑΛΟΣ και πολυ καλος χαρακτηρας
 

SARADIS3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡ
μπραβο στο δασκαλο!!!το υφοσ το στολισμα των χαρακτηρων τελειο...
ειναι ενασ αρχωντασ τησ ψαλτικησ τεχνησ και τησ παραδοσεως.ενας μαθητης του.
 
Top