Λειτουργικά σε βαρύ εναρμόνιο

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Στο αναφερόμενο μήνυμα, έχω επισυνάψει τα λειτουργικά που... έσιαξα :D (ο Ζαμπέτας είμαι;) κατά μίμηση του ομόηχου Άξιόν εστιν του Μισαηλίδου.
http://www.psaltologion.com/showpost.php?p=34118&postcount=5
Δεν συνηθίζω να κάνω ... παρασπονδίες:rolleyes:, αλλά στις 25/07/2010 Κυριακή πλ Δ' ήχου, είχε το 40ήμερο μνημόσυνο της συζύγου του φίλος, παλαίμαχος πρωτοψάλτης και λόγω αυτού του γεγονότος παρεξέκλινα του ήχου της ημέρας και ψάλαμε τα συνημμένα, που έχουν το ... παραπονάκι τους. Είχα κόσμο στο ψαλτήρι, μα ουκ εν τω πολλώ το ευ!
Και φαλτσάκια μπόλικα ακούγονται και ένας ... υπάρχων:D να προσπαθεί εις μάτην να ...βάλει το νερό στ' αυλάκι!
Φανταστείτε να λέγαμε το ... original:D Άξιόν εστιν.
Θα με ρωτήσετε ίσως, γιατί τα ανεβάζω... Απλά, κάποιος ζήτησε ηχητικό, μετά το εν λόγω μήνυμα.
ΥΓ Το, "Ταίς αγγελικαίς" εκ του προχείρου ψαλέν ... δεν μου βγήκε όπως θα ήθελα και δέχομαι την ποινή που θα μου επιβληθεί, αρκεί να μην είναι σε €.:D:D:D
Στο χώρισμα των μελών, έγινε πάλι το ψιλομπάχαλο γιατί δεν μπόρεσα να κάνω μετονομασία...:(. Η σειρά είναι: Χερουβικό πλ. Δ' 9,61 ΜΒ, Κύριε ελέησον - Παράσχου, Πατέρα Υιόν 6,19 ΜΒ και τέλος η αγία αναφορά.
Καλή ακρόαση ... και αν την αντέξετε μέχρι τέλους θερμές ευχαριστίες!
ΝΓ
 

Attachments

  • AGIA ANAFORA AXION ESTIN (APLO) MISAHLIDOU.mp3
    9.6 MB · Views: 234
  • HXOS PL D - LEITOYRGIKA BARYS ENARM (2).mp3
    9.6 MB · Views: 203
  • HXOS PL D - LEITOYRGIKA BARYS ENARM (3).mp3
    6.2 MB · Views: 157

ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ

Παλαιό Μέλος
Μου άρεσε πολύ το κατανυκτικό σας ύφος κ. Νίκο. Μου θυμίζετε έντονα ακούσματα ακολουθιών Αγ.Όρους.Πιστεύω ότι ιερός σκοπός μας είναι να κατανύσουμε τον εκκλησιαζόμενο, να τον παροτρύνουμε στο να προσεύχεται, δημιουργώντας ατμόσφαιρα παραδείσου στον ναό. Πραγματικά μεταφέρατε την ψυχική γαλήνη και ηρεμία στον πιστό λαό του ιερού ναού που υπηρετείτε.με την Χάριν του Κυρίου.
 
Top