Τ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Αθανάσιος Νέο μέλος Nov 4, 2012 #1 Μήπως έχει κάποιος και μπορεί να αναρτήσει τα λειτουργικά α΄ ήχου (άνω Πα) Κων/νου Πρίγγου από το βιβλίο του Λυκούργου Πετρίδη? Ευχαριστώ πολύ.
Μήπως έχει κάποιος και μπορεί να αναρτήσει τα λειτουργικά α΄ ήχου (άνω Πα) Κων/νου Πρίγγου από το βιβλίο του Λυκούργου Πετρίδη? Ευχαριστώ πολύ.
S SINGEORGE Παλαιό Μέλος Nov 4, 2012 #2 Τι να σε κάνουμε? έναν σε έχουμε..... Άντε κερασμένα .....ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Attachments ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΙΓΓΟΥ Α - ΑΝΩ ΠΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΤΡΙΔΗ.pdf 1.3 MB · Views: 1,053
Χ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ Νέο μέλος Nov 4, 2012 #3 ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Αθανάσιος said: Μήπως έχει κάποιος και μπορεί να αναρτήσει τα λειτουργικά α΄ ήχου (άνω Πα) Κων/νου Πρίγγου από το βιβλίο του Λυκούργου Πετρίδη? Ευχαριστώ πολύ. Click to expand... Τα εχω φιλε μου αλλα με την τεχνολογια δεν τα καταφερνω στειλε μου το e mail σου να σου τα στειλω
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Αθανάσιος said: Μήπως έχει κάποιος και μπορεί να αναρτήσει τα λειτουργικά α΄ ήχου (άνω Πα) Κων/νου Πρίγγου από το βιβλίο του Λυκούργου Πετρίδη? Ευχαριστώ πολύ. Click to expand... Τα εχω φιλε μου αλλα με την τεχνολογια δεν τα καταφερνω στειλε μου το e mail σου να σου τα στειλω