Λέγε, Πάλιν, Ψαλτολόγιον

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Δημήτρη, οι υπηρεσίες που προσφέρεις στην ψαλτική κοινότητα είναι ανεκτίμητες. Από μεριάς μου εύχομαι και παροτρύνω όλους χωρίς εξαίρεση η νέα αυτή περίοδος του Ψαλτολογίου να σημάνει και μια νέα ουσιαστική αρχή στη λειτουργία του. Όσοι παρακολουθούσαν το forum γνωρίζουν ότι δε μασάω τα λόγια μου, είχα σταθεί πολύ κριτικά στην κατάσταση που είχε φτάσει το Ψαλτολόγιο τα τελευταία χρόνια και δεν κρύβω ότι όταν έπεσε είχα πει σε φίλους που το συζητούσαμε ότι δεν στενοχωριέμαι καθόλου που χάθηκαν ορισμένες συζητήσεις... Από την άλλη, το υλικό ήταν πολύτιμο ενώ και από το βήμα διαλόγου, ανεξάρτητα από τα πολλά απαράδεκτα που είχαν γίνει κατά καιρούς και που δεν περιποιούν καθόλου τιμή στους εμπλεκομένους (στους οποίους περιλαμβάνομαι και εγώ), παρόλ' αυτά έβγαιναν πολύτιμα μουσικά συμπεράσματα που αργότερα μάλιστα γίνονταν αφορμή για πραγμάτευσή τους σε μουσικολογικά συνέδρια. Ας ξεχάσουμε λοιπόν τα πολλά στραβά του παρελθόντος, τα μέλη ας επιδείξουν μεγαλύτερη ψυχραιμία, οι διαχειριστές και συντονιστές ας ανταποκριθούν καλύτερα και χωρίς έπαρση στα καθήκοντά τους και με πνεύμα αλληλοκατανόησης και εν Χριστώ αγάπης ας πορευτούμε όλοι μαζί σε μια νέα, καλύτερη εποχή για το διαδικτυακό αυτό εγχείρημα. Η αλλαγή στην εμφάνιση (επικροτώ, καιρός ήταν ν' αλλάξει το πεπαλαιωμένο vbulletin) εύχομαι να σημάνει και την απαρχή μιας ουσιαστικής αλλαγής για το Ψαλτολόγιο!
 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer
Δημήτρη μου!!!! χαρά στο κουράγιο σου!!!! Όπως και να είναι γνωρίζω πολύ καλά από υπολογιστές και φαντάζομαι τον κόπο και την λογική καθυστέρηση και πάλι καλά όμως!!! Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλώς σας βρήκα και πάλι!!!! Και βεβαίως σε ευχαριστούμε παρά πολύ για όλα αυτά που έκανες με προσωπικό κόστος!!!!
 

ψαλμός 50ός

Ελένη Ντόβα-Χατζή
Θαυμάσια νέα!!
Ευχάριστη έκπληξη με περίμενε ανοίγοντας τον υπολογιστή μου!!!
Να είσαι καλά Δημήτρη. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
Είχα χάσει την παρέα μου τόσο καιρό και φαντάζομαι πως το ίδιο συνέβη σε πολλά μέλη του Ψ.
Τώρα απομένει το να συνηθίσουμε την νέα εμφάνιση και τους νέους χειρισμούς.
Καλό υπόλοιπο Τεσσαρακοστής.
Ελένη Ντόβα-Χατζή
 

GIANNHSGREECE

Νέο μέλος
Καλησπέρα και ευχές για ήρεμο υπόλοιπο Τεσσαρακοστής !

Μας έλειψε το forum και το εκτιμήσαμε....

Συγχαρητήρια Δημήτριε για τον κόπο τον αγώνα και την διάθεση αγάπης και προσφοράς !

Δηλώνω προθυμία για την συμμετοχή στα έξοδα, αφού μόνον με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε στην προσπάθεια επαναλειτουργίας.

Καλή συνέχεια σε όλους μας !
 

evangelos

Ευάγγελος Σολδάτος
Ευχαριστίες κι από μένα,
Άξιος Δημήτρη και αξιέπαινος! Όντως μετά από μια πρόχειρη ματιά είναι στη θέση τους τα θέματα και οι επικοί διάλογοι που εξελίχθηκαν την τελευταία δεκαετία με τα original παλιά links σε λειτουργία. Από αρχές Ιουνίου 2017 και μετά έχουν χαθεί οι δημοσιεύσεις, μικρό το κακό, μακάρι τα σημαντικά θέματα που ανοίχτηκαν ή να ανοιχθούν ξανά ή να αποκατασταθούν αν βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία για πιστή αποκατάσταση τους.
Εννοείται ότι περιμένουμε να μας πεις λογαριασμό να συμβάλουμε όλοι ώστε να καλυφθεί το ποσόν και με το παραπάνω για μελλοντική χρήση γιατί το forum πια έχει απαιτήσεις χώρου και διαχείρισης.

Καλορίζικο λοιπόν το νέο Ψαλτολόγιον!!!!
 

chris

Μέλος
Καλή αρχή και πάλι... Ένα σημαντικό εργαλείο στη διάθεση των Μουσικόφιλων. Ας το εκμεταλλευθούμε με ωφέλιμο τρόπο. Πολλα συγχαρητηρια και μπράβο σε αυτους που κοπίασαν.
 

Euterpios

Κωνσταντίνος Πολίτης
Καλοτάξιδο το νέο Ψαλτολόγιον!
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανός και να εκσυγχρονιστεί ο σημαντικότερος ιεροψαλτικός θεσμός του 21ου αιώνα. Μακάρι το Ψαλτολόγιον να συμβάλλει ακόμα περισσότερο όχι μόνο στην εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των μελών της κοινότητάς μας αλλά και στην "ζωογόνα" τόνωση του επιστημονικού διαλόγου, χωρίς δογματισμό, μονολιθικές θεωρήσεις και ιδεοληψίες.
Αγαπητέ Δημήτρη, να σε έχει ο Θεός καλά. Καλή και ευλογημένη συνέχεια...
 

jhonny

Παλαιό Μέλος
Καλοτάξιδο και σιδερένιο το νέο forum με το πανέμορφο layout!
Επανήλθε στην κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν το Πάσχα, στο μέσον περίπου της νηστείας.
Να ευχηθώ καλές αναρτήσεις, υγεία και μακροημέρευση σε όλα τα μέλη και, προπάντων, ειρήνη στην πολύπαθη πατρίδα μας...
 

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Αγαπητέ Δημήτρη, δεν υπάρχουν λόγια ευχαριστίας για την προσφορά σου! Είναι πραγματικά χαράς ευαγγέλιο το γεγονός ότι επανήλθε το Ψ. Αναμένουμε οδηγίες για συνεισφορά. Καλή (νέα) αρχή!
 

haris1963

παλαιότατο μέλος
Κι από μένα ευχαριστίες! Επιτέλους το Ψαλτολόγιο επέστρεψε.
Εύγε για την υπομονή και την επιμονή σου Δημήτρη, όπως και για την αρχοντιά σου να μην υπολογίσεις κόπο, χρόνο και χρήματα...
Άποψή μου είναι πως πρέπει να συμβάλουμε όλοι το κατά δύναμιν, διότι είναι δυσανάλογο το βάρος που επωμίστηκες.
Έχεις την αγάπη μας και είσαι στην προσευχή μας...
 
Last edited:
Top