Η υπερβολή κ. Νικολουτσόπουλε έγκειται στη φράση σας "φοβερός ψάλτης" (άλλο αυτό και άλλο ό,τι γράφετε τώρα) και την αναγνώρισε και ο ίδιος ο κ. Κωνσταντίνου και αφορά στο ότι συνήθως με αυτό τον επιθετικό προσδιορισμό χαρακτηρίζουμε ψάλτες όπως το Στανίτσα, τον Πρίγγο κλπ. και όχι σύγχρονους, που υπολείπονται αυτών κάτι στάδια... Αν με αυτό τον τρόπο θέλατε να δηλώσετε ό,τι γράφετε τώρα, καμία αντίρρηση.
Επ' ευκαιρία αυτού πάντως, θυμήθηκα κι εγώ κάποια γούστα "κολοκυθόπιτας" τραβηγμένα απ' τα μαλιά από μαθητές της σχολής Καρά κλπ., οι οποίοι έλεγαν ότι δεν μπορούσαν ν' ακούν Στανίτσα, Πρίγγο και ψάλτες από το Πατριαρχείο και ότι το αυτί τους άντεχε μόνο τον Καρά και κάποιους μαθητές του, τον Αρβανίτη κ.ά.!!!
Αγαπητέ κ Νίκο Θεοτοκάτο σέβομαι την γνώμη σας
πάντα γράφω και λέω αυτό που αισθάνομαι το ότι ο Γεώργιος Κωνσταντίνου είναι φοβερός ψάλτης αυτό είναι σίγουρο για μένα. Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι ο χειρότερος ψάλτης
Βεβαια του καθενός η αντίληψη χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες και από το περιβάλλον του
Και επειδή ο Κωνσταντίνου είναι άνθρωπος ταπεινά την καρδιαν για αυτό μου είπε ότι υπερβάλω
Και εγώ ξαναλέω ότι τα πράγματα λέγονται και έχω μάθει να τα λέω όπως είναι, μερικές φορές η αλήθεια πληγώνει
Νομίζω ότι ο Γεώργιος Κωνσταντίνου έχει να δείξει έργο και είναι στο χώρο εδώ και χρόνια
Δεν του κάνω σύγκριση με άλλους ψάλτες
Ο Στανιτσας είναι μεγάλη μορφή της βυζαντινής μουσικής αλλά προσωπικά δεν τρελαίνομαι
Διότι με αυτόν που τρελαίνομαι είναι ο Φώτιος Κετσετζης
Και όταν λέω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα εννοώ ότι χάσαμε το νόημα την ουσία και πάμε να μαζέψουμε πουρνάρια όπως λέει και ο λαός μας
Θα μπορούσα να του στείλω προσωπικό μήνυμα και να του λέω αυτά που έγγραφα δημόσια αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα κολλήσουμε στις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς
Νομίζω ότι υπάρχουν άλλα και άλλα προβλήματα τα οποίοι πρέπει πρώτα να δούμε και να μην δίνουμε τόσο σημασία γιατί νομίζω το θέμα έχει ξεφύγει
Και δεν έχει σημασία διότι ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα και όλοι έχουμε τα ελαττώματα μας καλώς η κακώς
Ευχαριστώ και συγγνώμη εάν σας κούρασα εσάς και τους συναδέλφους