Κυριακή της Oρθοδοξίας από το Οικ. Πατριαρχείο

kilo1

Νέο μέλος
Καλημέρα σε όλους, υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου την συγκεκριμένη λειτουργία από το πατριαρχείο που είχε η ΕΤ3 ? Σας ευχαριστώ
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Υπάρχει στο youtube ένα κανάλι το οποίο τις τελευταίες ημέρες ανανεώνεται καθημερινά προσθέτοντας δεκάδες ώρες από ζωντανές ακολουθίες όπως τις μεταδίδουν διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί. Το υλικό είναι αρκετά πλούσιο, με σπάνιο υλικό και από Πατριαρχείο. Ίσως να μην έχει προηγούμενο αυτή η προσπάθεια της οποίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μιλώ για τη σελίδα

http://evodiasosmin.blogspot.com

_%CE%95%CF%85%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82.jpg


Υπάρχει για ευκολία όμως και η διεύθυνση στο youtube η οποία έχει κατευθείαν όλους τους συνδέσμους με το σπάνιο και μοναδικό αυτό υλικό από Πατριαρχείο και είναι εδώ:

http://www.youtube.com/user/2010Xaralampos

Σε αυτή τη διεύθυνση που έχει ήδη ανέβει ένα οπτικοακουστικό υλικό με όλες τις ακολουθίες της μεγάλης εβδομάδας!!!! βρήκα και την ακολουθία από την Κυριακή της Ορθοδοξίας από Πατριαρχείο που είναι συνολικά δύο ώρες! Για ευκολία παραθέτω εδώ και τους συνδέσμους:
http://www.youtube.com/watch?v=i-_WYdr7RAs
http://www.youtube.com/watch?v=mp5PbDaXc20
http://www.youtube.com/watch?v=hp2iw5Pxz8o
http://www.youtube.com/watch?v=GtU15NtJW24



 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Πρόκειται γιά τό ἱστολόγιο τοῦ ἐκλεκτοῦ 19χρονου μέλους Χαράλαμπου Σαλιβέρου, ὅπως ἔγραψε πρόσφατα ἐδῶ. Ἀναρτᾶ συνεχῶς. Δεῖτε ἀπό τό προφίλ του ὅσα ἔχει ἀναρτήσει καί στό Ψαλτολόγιον.


 
Top