Κουλούρης Εμμανουήλ

Αγαπητά μέλη αποφάσισα μετά ομολογουμένως από πολύ σκέψη, να ανεβάσω για πρώτη φορά στο φόρουμ μας κάποιες ηχογραφήσεις του εξαιρετικού πάνω από όλα ανθρώπου , αλλά και εκτελεστού που είχα την τύχη να είμαι αριστερός του για 2 χρόνια(πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που θα μπορούσε να με μάθει).
Νομίζω ότι το οφείλω και σε αυτόν και στα μέλη του φόρουμ τιμής ένεκεν γιατί τον θεωρώ έναν από τους δασκάλους μου.
Προκαταβολικά σας λέω ότι αυτά που θα ακούσετε δεν αντιστοιχούν ούτε στο 60% των δυνατοτήτων του όμως θα ανεβάσω - πρώτα ο Θεός - και άλλα από Μ.Εβδομάδα , και Τριώδιο και τέλος πάντων οτι βρω στα αρχεία μου.
Σήμερα ο Μανώλης Κουλούρης είναι Πρωτοψάλτης του μητροπολητικού ΙΝ Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας Αττικής.
Καλή πρώτη ακρόαση!View attachment Καταβασίες Χριστουγέννων track-1.mp3

View attachment Kαταβασίες Χριστ. track 2.mp3

View attachment 1o stixiro ainon b.mp3

View attachment pasapnoario B.mp3

View attachment agios kyrios-exaposteilario.mp3

View attachment 3o stixiro ainon b.mp3
 

kuman

Εμ.Γ. Κουλούρης
Αγαπητέ Θεόδωρε, σε ευχαριστώ θερμά για το ευγενικό σου μήνυμα.

Όσον αφορά τις ηχογραφήσεις που "προσφέρεις" στο φόρουμ και δεδομένων των συνθηκών που αυτές πραγματοποιήθηκαν, πιστεύω ότι πέραν του ευχαριστήριού τους χαρακτήρα για την άριστη συνεργασία μας στον Άγιο Νεκτάριο Ηρακλείου Αττικής, θεωρώ ότι δεν παρουσιάζουν κανένα ενδιαφέρον και δεν έχουν οτιδήποτε να προσφέρουν στην άκρως αξιόλογη αρχειοθήκη ηχογραφήσεων του Ψαλτολογίου.

Οι συγκεκριμένες ηχογραφήσεις αν θυμάμαι καλά, πραγματοποιήθηκαν (εν αγνοία μου) λίγο πριν την απομάκρυνσή μου από το ναό σε μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από σοβαρότατα προβλήματα και έντονες συγκρούσεις, που όπως είναι φυσικό είχαν επηρεάσει την ψυχική μου διάθεση και τελικά οδήγησαν και στην παραίτησή μου μετά από μια δεκαετή διακονία στο Ναό.
 
Last edited:
Οτι και να πεί κανείς γιά τον Μανώλη ως ιεροψάλτη(γιά την ακρίβεια -ψαλτάρα )αλλά και ως άνθρωπο νομίζω είναι λίγο.
Να είσαι καλά Μανώλη να λαμπρύνεις με την παρουσία σου το αναλόγιο του Μητροπολιτικού Ναού Ν.Ιωνίας.
Κ.Σπερδούλης.
 

kuman

Εμ.Γ. Κουλούρης
Οτι και να πεί κανείς γιά τον Μανώλη ως ιεροψάλτη(γιά την ακρίβεια -ψαλτάρα )αλλά και ως άνθρωπο νομίζω είναι λίγο.
Να είσαι καλά Μανώλη να λαμπρύνεις με την παρουσία σου το αναλόγιο του Μητροπολιτικού Ναού Ν.Ιωνίας.
Κ.Σπερδούλης.

Αγαπητέ Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν και θεωρώ ότι δεν είναι ανεπηρέαστα από τα φιλικά σου αισθήματα.

Τα ίδια βέβαια και πολλαπλάσια ισχύουν για σένα και την πολύ καλή δουλειά που κάνεις στον Άγιο Φανούριο, δείγματα της οποίας μας προσφέρεις στο Ψαλτολόγιο στην ειδική υποενότητα ηχογραφήσεων.
 
Last edited:
Σήμερα ανεβάζω μια ηχογράφηση της Μ.Εβδομάδος του 2009 , καλή ακρόαση!
 

Attachments

  • Ηδη Βαπτεται Καλαμος.mp3
    5.3 MB · Views: 67
Last edited:
Αισθανομαι πως η κακη ηχογραφηση αδικει και δεν αντιπροσωπευει ουτε τις δυνατοτητες ουτε την ποιοτητα του νυν καλικελαυδου Μεγα ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Μητροπολεως ιερας Ν.ΙΩΝΙΑΣ Κ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣΚ.ΧΑΛΚΗΔΩΝΟΣ Γνωριζω απο πολυ κοντα και χρονια αρκετα.Τον καλο και πολυ ταπεινο και χαμηλων τονων Ευσεβη Ανθρωπο και ιεροψαλτη . ΠΙΣΤΕΥΩ Ακραδαντα πως τα πολλα επονται εχοντας, τον,κ ΥΓΕΙΗ, ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΨΥΛΑΦΙΣΤΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ μελωδιας .Ειναι αστερι πολλων χρυσων καρατιων. ΕΥΧΟΜΑΙ με ολη την ψυχη μου να μεσουρανει προς δοξα του κυριου , και να υμνει και ναδοξολογει αιδονιζοντας οπως αυτος γνωριζει τον Υψιστο και ΘΕΟ ΜΑΣ ΜΕ πολυ Σευασμο και αγαπη ==============================παντα φιλος===================
 
Στης 17/12/2012 και ημερα Δευτερα στο ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ Στην Λ. Ακαδημιας και Ωρα 6 ,μ.μ Γινεται μια βυζαντινη παρουσιαση των χριστουγεννιατικων καταβασιων και οχι μονο με διαφορους εκλεκτους πρωτοψαλτες αναμεσα δε και τον πρωτοψαλτη της ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ν,ΙΩΝΙΑΣ.κ. Ηρακλειου .κ.Ν, Φιλαδελφειας κ.Χαλκηδωνος
κ,κ,ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΜΑΝΟΥΗΛ Ωστε να αποτελεση ενα ευχαριστο ακουσμα καιπροσφιλες βυζαντινο αγαλιαμα .ΟΠΟΙΟΣ παρευρεθη νομιζω οτι θα εχη
τη δυνατοτητα νακαταγραψη ανθη μυριπνοα στις σελιδες του.ΚΑΙ σας βεβαιω ειναι αλλοι 7 ,επτα . πρωτοψαλτες ,αποτελει μια βραδυνη βυζαντινη ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ,.
 

kuman

Εμ.Γ. Κουλούρης
Ότι είμαι μέλος του φόρουμ, είναι γνωστό σε πολλούς.

Ότι έχω διαβάσει αυτά που γράφει ο εκλεκτός μου φίλος Γιάννης Παυλίδης είναι προφανές.

Αν δεν έλεγα κάτι, θα έδινα την εντύπωση ότι απολαμβάνω τους μακαρισμούς και τους επαίνους......

Μη γένοιτο

Αυτό που έχω να πω είναι ότι η υπερβολική αγάπη οδηγεί μερικές φορές σε υπερβολές.

Καλή ξεκούραση και καλή δύναμη για αύριο.
 
Last edited:
Top