Κοινωνικόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου «Εξελέξατο Κύριος την Σιών......» - ήχος α΄ - Πέτρου Λαμπαδαρίου [ερμηνεία: Ευάγγελος Σφακιανάκης]

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

http://lampadariospetros.blogspot.gr/2013/03/blog-post_25.html



Αναρτούμε το κοινωνικό της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου "Εξελέξατο Κύριος την Σιών......" στο μέλος του Διδασκάλου σε ήχο Α'.
Το ερμηνεύει ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου Πειραιώς, Καθηγητής της Ψαλτικής τέχνης και φίλος του ομίλου κ.Ευάγγελος Σφακιανάκης.
Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε έτη πολλά και ευλογημένα.
ΟΦΕΛΠ

Σημείωση (α) διαχειριστού ΟΦΕΛΠ Παναγιώτου Τζανάκου:
Ο εορτάζων φίλος Ευάγγελος καταγίνεται με την ψαλτική τέχνη με επιμονή και συνεχή προσπάθεια. Επίσης δεν "δειλιάζει" στα δύσκολα. Το ανωτέρω θαυμάσιο αλλά και απαιτητικό κοινωνικό, πριν το ερμηνεύσει το μελέτησε και το έψαξε. Με προσοχή και με σεβασμό στην σύνθεση. Αλλά και με τα προσωπικά του ερμηνευτικά χαρακτηριστικά,όπως μόνον τα κλασσικά μέλη και ιδιαί- τερα αυτά του Διδασκάλου,παρέχουν στους ερμηνευτές.
Τον ευχαριστώ και προσωπικά και του εύχομαι πάντα δύναμη και πρόοδο.

Καί ἀπό ὅλους μας!!!
Στόν ἀξιαγάπητο Εὐάγγελο!!!
Θερμές ἐγκάρδιες εὐχές!!!
Χρόνια Πολλά καί Εὐλογημένα!!!​

 
Μπραβο Δασκαλε...!! Εκτος απο τα δυσκολα μαθηματα του στανιτσα που τα εκτελεις τελεια, ανταποκρινεσαι αριστα και στα κλασικα.. Χρονια πολλα και απο μενα!!
 
Χρονια πολλα στον αγαπητο φίλο και εξαίρετο συναδελφο Ευάγγελο. Ευχομαι κάθε καλό και να μας ερθει σύντομα στην Υδρα με την καθ' ολα εξαιρετη χορωδία του!!! Χρονια πολλα και σε όλους τους Έλληνες!!!
 
Επισυνάπτω χάριν των φιλοπεριέργων την εργασία μου πάνω στο εν λόγω Κοινωνικό.
 

Attachments

  • Κοινωνικό του Ευαγγελισμού Πέτρου του Πελοποννησίου - Ήχος Α΄.pdf
    2.8 MB · Views: 309

tb---

τσοπάνης
Ευχαριστούμε για το αρχείο. Τώρα εμείς από πού θα ψάλουμε το εν λόγω μάθημα; Από την κλασική έκδοση ή από την εργασία του κ. Σφακιανάκη;
 
Επισυνάπτω μια καθόλα ''εποικοδομητική'' κριτική για τω εν λόγω Κοινωνικό ένα e-mail που έστειλε στον Βαγγέλη Σολδάτο και του ζήτησε να το ανεβάσει στο Ψ.
Ο Βαγγέλης ως ήταν φυσικό ήρθε σε δύσκολη θέση και αφού μου το προώθησε αποφάσισα να τον....βγάλω εγώ απ' τη δύσκολη θέση..................
 
Last edited by a moderator:

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
... και του ζήτησε να το ανεβάσει στο Ψ.
Ο Βαγγέλης ως ήταν φυσικό ήρθε σε δύσκολη θέση ...................
Θά βγάλουμε ἐμεῖς ἀπό τή δύσκολη θέση... ὅσους ἀναλαμβάνουν αὐτό τό ἔργο... τῆς μεταφορᾶς...

Τό θέμα θά τό θέσω στόν Διαχειριστή καί τούς Συντονιστές.

Προσωπικῶς θά διαγράφω ὁποιαδήποτε μεταφορά... γίνεται στό ἑξῆς!

 
Top