Κοινωνικόν «Εις πάσαν την γην» - ήχος Γ' - Πέτρου Λαμπαδαρίου [ερμηνεία: Αντώνιος Μιχελουδάκης]

Μελωδός

Αριστείδης Μιχελουδάκης
Δάσκαλε και δημοσίως σου εύχομαι χρόνια πολλά και ψαλτικά. Σίγουρα το κοινωνικό αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσες να μας κάνεις για την εορτή σου. :confused: Πάντα γειά!!!
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Ευχαριστώ Θωμά για την ανάρτηση και Αριστείδη για τις ευχές.Θερμά ευχαριστώ τον ΟΦΕΛΠ για την πρόκληση που μου έκανε και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με αυτό το εξαιρετικό μάθημα.Επίσης ευχαριστώ για τις ευχές και για το σχόλιο με τα οποία συνόδεψαν την ανάρτηση.Πάντα γειά και μακάρι να είμασταν κοντά να πιούμε τσοι ρακές μας.
 

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Παλαιό Μέλος
Έτη πολλά, με ειρήνη & υγεία στον αξιόλογο συνάδελφο, με τον οποίο είμαστε "πάλαι ποτέ" συμμαθητές στο Μ. Ωδείο στην Τάξη του αείμνηστου Δ. Σουρλαντζή.
Κάποιες θέσεις σας - αναλύσεις που κάνατε στο αναρτημένο Κοινωνικό, "Εις πάσαν την γην...." μου θύμησαν το δάσκαλο Δ. Σουρλαντζή.
Σε μια συνέντευξή του, νομίζω σε Κρητικό σταθμό, το είχε πει, "όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις το Σουρλαντζή από κάτω"!
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου αγαπητέ Νεκτάριε.Εμνήσθην και γω ημερών ωραίων και ουχί αρχαίων.... όταν είμασταν μαζί στον αγαπητό μας διδάσκαλο.Νάσαι καλά και ελπίζω να τα λέμε συχνά πλέον
 
Top