Ι. Αρβανίτης: Λειτουργικά Α΄ ήχου (Α΄ σειρά)

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Αγαπητέ κ. Αρβανίτη σας καλωσορίζω κι εγώ δημόσια στην ψαλτική μας παρέα κι εκφράζω τη χαρά μου για τη συμμετοχή σας που το κάνει σαφώς πλουσιότερο.

Τα κείμενα που ανεβάσατε είναι από τα πιο ωραία σχετικά κείμενα που έχω δει και ακούσει και ήταν επιθυμία μου να τα ζητήσω στο φόρουμ. Να που με προλάβατε...

Είθε ο Κύριός μας, δυνάμει του Σταυρού Του, να σας έχει καλά και να σας δίνει υγεία και ψυχικές δυνάμεις να πολλαπλασιάζετε το δοθέν τάλαντον προς δόξαν Του.

ΥΓ Το φόρουμ αυτό έχει 1000 τόσα μέλη που το καθένα εκπροσωπεί από 2-3 Σχολές. Καταλαβαίνετε τι γίνεται...:). Μόνο ένα συνεκτικό στοιχείο έχει: όλοι τον Θεό διακονούμε. Αυτό μας κάνει στο τέλος φίλους κι αδελφούς.

Και πάλι θερμά ευχαριστούμε (ή όπως θα έλεγε ο Δ. Σκρέκας "θερμότατες ευχαριστίες!")
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Κύριε Γιάννη Αρβανίτη είμαι ένα ανώνυμο μέλος του Ψαλτολογίου και σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μας δώσατε εν μια νυκτί. :)

Ήταν μια όμορφη έκπληξη για μένα να σηκωθώ το πρωί και να δω ωραία χειρόγραφα κείμενα της Θ. Λειτουργίας.

Όμως προσωπικά προτιμώ τα χειρόγραφα όπως κάνατε με τα λειτουργικά και όχι τόσο το τυποποιημένο χερουβικό. Έχουν μέσα τους μια άλλη ζεστασιά τα χειρόγραφα. Αφού σκέφτομαι και εγώ τώρα στα γεράματα (σχεδόν :D) να αρχίσω να γράφω μουσική με «μολύβι και χαρτί.» Δε ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται εκτός από γνώσεις που τις έχω και δεν τις έχω, ίσως κάποιο μέλος με βοηθήσει στα βασικά και αρχικά στάδια.

Πάντως για προσωπική χρήση (την οποία θα την μοιραστώ με τα μέλη του φόρουμ :rolleyes:), κάποια στιγμή θα καθίσω και θα τα κάνω δίχρωμα όσα είναι ασπρόμαυρα ή όσα έχει ξεθωριάσει το χρώμα, όπως το Άξιον εστί.
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Μόνο ένα συνεκτικό στοιχείο έχει: όλοι τον Θεό διακονούμε. Αυτό μας κάνει στο τέλος φίλους κι αδελφούς.

Έτσι ακριβώς φίλε μου. Συμφωνώ και επαυξάνω. Πολύ ωραία μας τα γράφεις κάθε φορά αγαπητέ Γιώργο. Και η στάση σου βοηθά στο να επικρατεί όσο το δυνατόν [FONT=&quot]«ειρήνη» εδώ στο Ψαλτολόγιον. [/FONT]
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
ένα δείγμα σε μικρό μέγεθος, αφαίρεσα αυτό για τους εν Αμερική όμως.
 

Attachments

  • AxionAnew (2).jpg
    157.2 KB · Views: 263
  • Άξιόν εστιν [κατά το ύφος των νεοτέρων] (Ήχος α).pdf
    168.2 KB · Views: 86
  • και σε Α4.pdf
    171.7 KB · Views: 90
Last edited by a moderator:
Top