[Ανακοίνωση] "Ιεροψαλτικά Νέα"

axilleas22

π. Θεοφάνης Ιωαννίδης
1. " η φωνή των υπερμάχων της βυζαντινής μουσικής" - Τριμηνιαίο περιοδικό

2. εφημερίδα "Ιεροψαλτικά Νέα"

Τελικά η εφημερίδα "Ιεροψαλτικά Νέα" θα συνεχίσει να εκδίδεται;
ή θα σταματήσει;
Ήμουν συνδρομητής και σε κάποια από τα προηγούμενα τεύχη έλεγε κάπως ότι δεν ήταν σίγουροι αν θα συνεχίσει να εκδίδεται για την αύξηση των τελών του ταχυδρομείου για το πρόβλημα που είχαν με τους συνδρομητές και δεν πλήρωναν την ετήσια συνδρομή τους κλπ.
Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε με σας παρακαλώ!!!!!!!


Ευχαριστώ!!!
 
P

PANROUST

Guest
Μία πρόχειρη ανεπίσημη ανακοίνωση από εμένα υπεύθυνο της αποστολής της εφημερίδας ''Ιεροψαλτικά Νέα".

Σήμερα το Δ.Σ. του Συνδέσμου αποφάσισε να εκδώσει την εφημερίδα ( τεύχος Ιούλιος-Αύγουστος,Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2012 Έτος ΜΗ') για ακόμη μία φορά,παρ όλου όπου είχε κάνει ανακοίνωση στο τελευταίο τεύχος για οριστική διακοπή εκδόσεως.
http://analogion.com/forum/showpost.php?p=148521&postcount=2
Οι λόγοι είναι ότι κάποιοι συνδρομητές,όχι μόνο είναι εντάξει οικονομικά μέχρι το 2012,αλλά έχουν δώσει και παραπάνω χρήματα για το 2013 και ως οικονομική ενίσχυση και θα ήταν άδικο γι αυτούς να την κόψουμε,αλλά είναι και άδικο να πληρώνουν μόνο αυτοί και για τους άλλους.Μετά από την αναφορά της τελευταίας εκδόσεως,πολύ συνδρομητές (κυρίως εκτός Αττικής και κυρίως αυτοί είναι όπου πληρώνουν) επικοινώνησαν με τον Σύνδεσμο για να εκφράσουν την λύπη τους κ.τ.λ., και πρέπει να την εκδώσουμε για να γράψουμε κάποια πράγματα...
Αυτή την φορά η εφημερίδα θα εκδοθεί με πάρα πολύ δυσκολία γιατί το ταμείο του Συνδέσμου είναι μείον επειδή μέλη του συνδέσμου δεν πληρώνουν την συνδρομή τους ως μέλη και ως συνδρομητές εφημερίδος.Και αποφασίσαμε αυτή την φορά να την βγάλουμε την εφημερίδα δίφυλλη (όπως το τεύχος 364)και όχι τετράφυλλη για να μειωθούν τα έξοδα στην εκτύπωση και στην αποστολή.Θα την λάβουν αυτοί όπου την έλαβαν και την προηγούμενη φορά μόνο με μία παράκληση από όλους του Δ.Σ. του συνδέσμου μας.Σας παρακαλούμε πάρα πολύ όσοι χρωστάτε μέχρι το 2012 να πληρώσετε και να πληρώσετε όσοι επιθυμείτε και για το επόμενο χρόνο για να ξανά βγει και για να την λάβετε.Είναι κρίμα να διακοπεί αυτή η διμηνιαία εφημερίδα όπου έχει φτάσει στα 368 τεύχη Έτος ΜΗ' μέχρι τώρα.
Όποιος θέλει να επικοινωνήσει...,με εμένα με π.μ. ή στο pasier@hotmail.gr

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
 
Top