Θεοχάρης Απόστολος - Δύναμις Αβαγιανού

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Παλαιό Μέλος
Ανεβαζω εδω ηχητικο με το Δυναμις του Αβαγιαννου ...Εψαλλει απο τον εκλεκτον φιλο τον Αποστολο τον Θεοχαρη την Κυριακη που μας περασε στον ναο της αγιας Αικατερινας Πετραλωνων..
 

Attachments

  • _Δυναμις Αβαγιαννου Αποστολης Θεοχαρης.mp3
    3.6 MB · Views: 218
Ανεβαζω εδω ηχητικο με το Δυναμις του Αβαγιαννου ...Εψαλλει απο τον εκλεκτον φιλο τον Αποστολο τον Θεοχαρη την Κυριακη που μας περασε στον ναο της αγιας Αικατερινας Πετραλωνων..

Μπραβο βρε Απόστολε!!! Ο Βαγγελαρος εχει κανει καλη δουλεια!!!!! Και ο Δάνος με την φιλοξενια του ΑΜΑΝ πια!! Φτάνει κύριε μου!!!!!
 

aposto

Παλαιό Μέλος
Σας ευχαριστω ολους θερμα αλλα κυριως ευχαριστω τον Δανιηλ που ειναι απο τους καλυτερους ψαλτες ανα την Ελλαδα χωρις να υστερει πουθενα.
Εγω δεν ειμαι ψαλτης το ομολογω οπως ολους εσας τους οποιους σεβομαι τον καθενα ξεχωριστα,αλλα ειμαι μπορω να πω θαυμαστης ολων σας κ ενας απλος ακροατης που λατρευω την μουσικη αυτη γι αυτο κ εχω ανεβασει τοσο υλικο απο διαφορους ψαλτες που εχω τραβηξει κατα καιρους.
Παντως σας ευχαριστω πολυ κ χαιρετω ολους κ μη τους φιλους.

Δανο μου τα λογια ειναι περιττα για σενα.

Αγγελε εγω ακουω αυτο να θυμασαι!!
 
Απόστολε φίλε μου συγχαρητήρια για αυτή σου την ερμηνεία καθώς και τον Δάνο που δίνει βήμα και αέρα σε όλα τα νέα παιδιά ΄΄και όχι μόνο΄΄ όποτε βρεθούν στον Ναό του.

Δίνεις την αίσθηση ότι είσαι επηρεασμένος από τον καλλικέλαδο Ευάγγελο Γκίκα άλλα και από τον Άρχοντα Θεόδωρο Βασιλικό μπράβο σου για την επιμονή σου και το ακούραστο μεράκι σου για την μουσική μας.

Καιρό τώρα σου λέγω να ανοίξεις τα φτερά σου αλλά εσύ σιωπηλός παρευρίσκεσαι σε αναλόγια φίλων και αφουγκράζεσαι, μια μέρα λοιπόν σε βεβαιώνω ότι θα ανταμειφθείς για όλους αυτούς τους κόπους σου.

Υ.γ Δυστυχώς δεν έγραψα το προσόμοιο που είπες στο πανηγύρι μου ήταν πολύ καλό!!! Αν το έχει κάποιος φίλος ας το ανεβάσει.
 
Last edited:

aposto

Παλαιό Μέλος
Γιαννη αδερφε μου κ καλλιφωνε σ ευχαριστω πολυ για ολα τα καλα σου λογια ξερεις ποσο σε εκτιμω κ ποσο σε αγαπω.
Δεν ειναι λογια του αερα αυτα ισχυουν κ με ξερεις.
Το ξερω οτι θες να μου ανοιξεις τα ματια ωστε οταν βρισκω ευκαιρια κ στεκομαι διπλα σε ολους εσας να μπαινω στον πειρασμο ωστε να λεω κ γω κατι καταλαβαινω πως το λες γιατι πολλες φορες μου το υπενθυμιζεις κ σ ευχαριστω ομως παρ ολα αυτα καλυτερα να σιωπω αλλα τουλαχιστον να εχω αφτια ανοιχτα ωστε να κλεβω απο τον καθενα σας γιατι ειστε ολοι καταξιωμενοι κ χαιρομαι που γνωρισα ολους εσας.

Υ.Γ
Με τον Βαγγελη τον Γκικα ξερεις τη σχεση μου.
Τον αγαπω πρωτα ως ανθρωπο γιατι ειναι ψυχουλα οπως κ συ κ ο Δανος κ ο Αγγελος κ τοσοι αλλοι αλλα παραλληλα θαυμαζω κ δεν χορταινω το καλλος της φωνης του ασχετως το υφος εμενα δεν με πειραζει αυτο.
Ουτως η αλλως ξερεις οτι δεν εχω παροπιδες γι αυτο κ σας θαυμαζω ολους.
Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν σας εκει θελω να καταληξω.

Χαιρετω λοιπον κ ευχαριστω ολους εσας για τα καλα σας λογια εσας που βρισκεστε εδω στην Αθηνα αλλα ευχαριστω επισης τους φιλους απο την ιδιαιτερη πατριδα μου το Βολο κ τη Λαρισα που ακουγοντας το, ειπανε το ευχαριστω τους.
Στο Βολο τον Δημητρη Χατζηγεωργιου κ τον Σπυρο τον αδελφο του ψαλταρες κ οι 2,τον Αποστολη τον Βαλωτη,τον Κωνσταντινο Σιουλη επισης κ τοσους αλλους αλλα κ απο την Λαρισα τον Κωστα τον Σαιτη λαμπαδαριο του Κυριαζη Δασκαλουδη κ τον Φωτη τον Κερμελιδη τον Αρχοντα Κωνσταντινο Γιαννουτσο κ τον Γιωργο Δαρλαση καθως επισης τον καλο φιλο απο Κισαμο Χανιων Αντωνη Βακακη.
Κ ευχαριστω επισης τον Υδραιο Πρωτοψαλτη Γιαννη Καρασταματη.
 
Last edited:

PavlosKouris

Pavlos Papadopaidi
Καλός κ σαν ακροατής μου φαίνεται
ότι τον ευχαριστεί πολύ, το απολαμβάνει.
Αν ισχύει τότε πολλά συγχαρητήρια,
διότι σπανίζει να ακούμε ψάλτες να το
χαίρονται.:wink:
Εξαιρετικό δίδυμο.
 
Top