Ηχογραφήσεις από δίσκους του μέλους fakk

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Μας χρωστάτε όμως το δεύτερο μισό του χερουβικού του Ναυπλιώτη!
Στο Χερουβικό του Ναυπλιώτη υπάρχουν δύο διαφορετικές φωνογραφήσεις. Η πρώτη είναι λειψή και είναι αυτή που ανέβηκε εδώ. Αντιστοιχίζεται στους κωδικούς Orfeon 13633 και 13634. Ο πρώτος κωδικός είναι το Χερουβικό μέχρι το «και τη ζωοποιώ». Ο δεύτερος είναι το «Ταις αγγελικαίς» σε πλ. α'.

Η δεύτερη φωνογράφηση έχει το Χερουβικό ολόκληρο. Η πρώτη όψη είναι μέχρι το «εικονίζοντες», η δεύτερη μέχρι το «μέριμναν» και η τελευταία έχει το «Ταις αγγελικαίς» σε πλ. δ'. Άγνωστοι οι κωδικοί καθώς ήταν από τα λίγα μέλη της έκδοσης του κ. Αλυγιζάκη που δεν βρέθηκε δίσκος για να γίνει η μεταφορά κι έτσι συμπεριελήφθη από κασέτα ή καρούλι.

Εντύπωση ωστόσο μπορώ να πω πως μου κάνει ότι το «Ταις αγγελικαίς» που ανέβηκε εδώ είναι του πλ. δ', ενώ στην έκδοση που προανέφερα αποδίδεται του πλ. α' στον κωδικό 13634 και του πλ. δ' στη β' φωνογράφηση. Το λέω γιατί ο άνθρωπος το ψηφιοποίησε από τον δίσκο που μας έδειξε στο 6ο μήνυμα του θέματος αυτού, που έχει τον κωδικό 13634. Το γεγονός χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
 

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
Όχι, Γιάννη.
Η ηχογράφηση που ανέβηκε εδώ είναι η ολοκληρωμένη, η οποία και ακολουθείται από το Ταις αγγελικαις σε πλ δ. Απλά πρέπει να μας ανεβάσει ο καλός φίλος "Fakk" και την άλλη πλευρά του δίσκου. Αν θέλεις να βεβαιωθείς ότι είναι έτσι όπως τα λέω, δες και την έκδοση Αλιγυζάκη.
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Δεν είναι. Προκύπτει από το σημείο που τελειώνει η α' πλευρά. Το ολόκληρο διακόπτεται στο «μυστικώς εικονίζοντες» ενώ το μισό, όπως κι εδώ, στο «και τη ζωοποιώ». Μας ανέβασε τη δεύτερη πλευρά. Τους δίσκους τους αρίθμησε άλλωστε και πρόκειται για τον 8ο δίσκο του, όπως φαίνεται σαφώς εδώ. Έχω αλληλογραφία με τον άνθρωπο και μου είπε εξ' αρχής ότι έχει αυτούς τους δίσκους, δηλαδή αυτό είναι όλο-όλο το υλικό. Απλά η δεύτερη πλευρά είναι το «Ταις αγγελικαίς» του πλ. δ'. Ίσως και να είναι διαφορετική ηχογράφηση υπό τον ίδιο κωδικό, ποιος ξέρει; Θέλει να διερευνηθεί το θέμα με βάση το άκουσμα από τους δίσκους.
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Ανακαλώ! Πράγματι, πρόκειται για τη δεύτερη φωνογράφηση, που διακόπτεται στο «εικονίζοντες». Έχει διαφορά στις αναλύσεις από την πρώτη. Και έχει τον ίδιο κωδικό με την α' όπως αποδεικνύεται!!! Απλά δεν είναι πλήρης ανεβασμένη, αφού ο δίσκος είχε τις δύο παρατιθέμενες όψεις.
 
Top