Ηχογραφήσεις Δημοσθένη Παϊκόπουλου με Ταλιαδώρο και Καραμάνη

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.

Ανοίγω το συγκεκριμένο post, θέλοντας να επαναφέρω τις συζητήσεις που είχαν γίνει παλαιότερα εδώ αναφορικά προς ψαλτική συνύπαρξη του άρχοντος κ. Παϊκόπουλου με τον άρχοντα κ. Ταλιαδώρο όπου σύμφωνα με την σχετική διήγηση ανήμερα της Κυριακής του Παραλύτου συνέψαλλαν στον Άγιο Δημήτριο Ταταούλων.
Επίσης στην ίδια παραπάνω συζήτηση έγινε λόγος για ψαλτική συνύπαρξη Καραμάνη-Παϊκόπουλου στην Πόλη.
Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχουν τελικά όντως αυτές οι ηχογραφήσεις, όπως έχει εκτεθεί στην εν λόγω συζήτηση ή αν ξέρει κάτι παραπάνω κάποιος συνάδελφος για να μας διαφωτίσει σχετικά.
Ευχαριστώ.
 
Καλησπέρα.
Ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Απλώς έχω την απορία μήπως κάποιος συνάδελφος έχει κάτι νεότερο για την ηχογραφημένη ακολουθία της Θείας Λειτουργίας από την ίδια εορτή όπου συνέψαλαν οι κύριοι Ταλιαδώρος και Παϊκόπουλος.
Επειδή μάλιστα στο παλαιό post αναφέρετε ότι κάπου είχε ανέβει η σχετική ηχογράφηση και την είχατε κατεβάσει, μήπως θυμάστε από που την είχατε κατεβάσει;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Παραπέμψτε με, αν θέλετε, στο post για να θυμηθώ κι εγώ. Την επαύριο, πάντως, ο Ταλιαδώρος έψαλε με αριστερό το Νικολαΐδη.
 
Το σχετικό post ειναι αυτό.Τώρα βεβαια που το ξαναδιαβάζω με προσοχη, από ό,τι καταλαβα ειχατε αναφερθει σε συνυπαρξη Καραμάνη με Ιωσηφίδη.
Για το ότι ειχε ψαλλει την επαυριο με Νικολαΐδη γνωρίζετε αν υπάρχει και καποια σχετική ηχογράφηση?
 
Top