Ηχογράφηση συνοδεία κιθάρας

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Κυκλοφορεί σε κασέτες από χέρι σε χέρι μια ηχογράφηση του Δημητρίου Μήτρου που ψάλλει με συνοδεία ισοκρατημάτων από κιθάρα. Τμήμα αυτής ανέβηκε στο παρελθόν εδώ κι εδώ και έπαιξε και ο μακαρίτης ο κυρ-Βαγγέλης στην εκπομπή του εδώ (από το analogion.net). Την ανεβάζω από κασέτα που ήρθε στα χέρια μου πριν χρόνια.

Ενδιάμεσα περιέχει απαγγελία του «Πάτερ ημών, δεν γνωρίζω, όμως, αν πρόκειται για τμήμα της ίδιας ηχογράφησης καθώς η κασέτα μου ήταν... πολυσυλλεκτική. Ακόμη, τα Ευλογητάρια που έπονται του «Πάτερ ημών» αρχίζουν απότομα, σε αντίθεση με αυτά που ανέβηκαν στο παρελθόν εδώ κι εδώ και στην εκπομπή του κυρ-Βαγγέλη, από την οποία τα επισυνάπτω. Θα τα έδενα, όμως ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός, οπότε κρατήστε όποια ποιότητα θέλετε. Επίσης, στη Δοξολογία στο τέλος πέφτουν οι στροφές...

Μακάρι να βρεθεί και σε καλύτερη ποιότητα η ηχογράφηση αυτή!
 

Attachments

  • 01 Χαράς τα πάντα - Εις το μνήμα σε επεζήτησεν.mp3
    19.9 MB · Views: 44
  • 02 Είη το όνομα Κυρίου.mp3
    4.6 MB · Views: 24
  • 03 Πάτερ ημών.mp3
    1.4 MB · Views: 23
  • 04 Αργά Ευλογητάρια.mp3
    12.8 MB · Views: 29
  • 05 Αργή Δοξολογία, Πέτρου Βυζαντίου, Ήχ. πλ. α'.mp3
    20.9 MB · Views: 31
  • Αργά Ευλογητάρια (από ραδιοφωνική εκπομπή).mp3
    1.5 MB · Views: 23
Last edited:

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Επειδή τη Δοξολογία του Πέτρου Βυζαντίου τη μπέρδεψα με του Ιακώβου και έβαλα λάθος όνομα, όσοι το κατεβάσατε, διορθώστε το. Εν τω μεταξύ, εγώ βάζω να το ανεβάσω με το σωστό όνομα, δηλαδή του Πέτρου Βυζαντίου.
 
Top