[Ανακοίνωση] Ηλεκτρονική Μουσική Συλλογή

eroulini

Νέο μέλος
#1
Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους και ευλογημένη χρονιά!

στο link http://147.52.130.10/master/ βρίσκεται ένα σύστημα ταξινόμησης, ανάλυσης, αρχειοθέτησης και προβολής μουσικών αρχείων. Βασίζεται σε νέες τεχνολογίες (semantic web και collaborative filtering recommendations για τους ενδιαφερόμενους).

Θα ήθελα να παρακαλέσω, όσοι από εσάς έχετε χρόνο και θέλετε να περιηγηθείτε στο σύστημα, εγγραφείτε μέλη και *βαθμολογείστε* μουσικά αρχεία (αυτό επιτρέπεται μόνο για τους εγγεγγραμένους χρήστες). Όλα αυτά είναι πολύ βασικά για την ολοκλήρωση της μεταπτυχιακής μου εργασίας γιατί χρειάζομαι τις κινήσεις χρηστών για να βγάλω στατιστικά στοιχεία και να βελτιώσω τους αλγορίθμους και τα αποτελέσματα του συστήματος!

Η αρχική σελίδα, χρειάζεται λίγο υπομονή στην αρχή, γιατί φτιάχνει selection trees.Αν πατήσετε αναζήτηση χωρίς να επιλέξετε κανένα από τα κριτήρια εμφανίζει όλες τις καταχωρήσεις του συστήματος (208 προς το παρόν!)

Άπειρη ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία σας!! Καλή πλοήγηση και περιμένω σχόλια, παρατηρήσεις, συμβουλές κλπ.

Συγνώμη από τους μουσικολόγους αν κάποια από τα αρχεία δεν είναι σωστά τεκμηριωμένα!!

Ελευθερία Ρανούτσου
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#2
Καλώς ήρθες Ελευθερία και συγχαρητήρια για την εργασία σου. Τα μουσικά αρχεία του Ναυπλιώτη είναι από το analogion.com;
 

eroulini

Νέο μέλος
#3
Καλώς σας βρήκα!Ευχαριστώ πολύ:)
Ολα τα μουσικά κομμάτια είναι από διάφορες συλλογές.
 
Last edited:

Lakedaimonios

Ευάγγελος Θεοδώρου
#4
Καλημέρα. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Τέτοιες απόπειρες ταξινόμησης, καταλογογράφησης και ευρετηρίασης ηλεκτρονικού υλικού είναι χρήσιμες και βοηθούν στην εξέλιξης της επιστήμης της πληροφόρησης. Σχόλια και λοιπά θα στείλω κάποια στιγμή σε Π.Μ. Να σαι καλά.
 

eroulini

Νέο μέλος
#5
Να προσθέσω ότι είναι πολύ βασικό να βαθμολογίσετε όσα περισσότερα κομμάτια μπορείτε, γιατί χρειάζεται να ελέγξω την ορθή λειτουργικότητα του συστήματος.

Επίσης αν γνωρίζετε κάποιον που πιθανά να τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σύστημα και θα μπορούσε να συμμετέχει στη βαθμολόγηση των μουσικών αρχείων, παρακαλώ προωθείστε το Link

Σας ευχαριστώ και πάλι
Ελευθερία
 

taxlias

Νικόλαος Ταχλιαμπούρης
#7
Πολυ ωραία δουλεια!!!Συγχαρητηρια!!Ωραιες ηχογραφησεις!!:):):):)

καλη επιτυχια!!
:):):):)
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#8
Η σελίδα δεν λειτουργεί πλέον, μήπως μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία; Ευχαριστώ.
 

eroulini

Νέο μέλος
#9
Δεν λειτουργεί γιατί ήταν σε προσωρινή τοποθεσία του Πανεπιστημίου, για τις ανάγκες της μεταπτυχιακής μου εργασίας. Όταν μπορέσω (ελπίζω σύντομα) θα την βάλω ξανά σε κάποια κανονική πλεον διεύθυνση και θα σας στείλω το link

Ευχαριστώ
 
Top