Ζητείται Λαμπαδάριος

Status
Not open for further replies.
Αγαπητοί συνάδελφοι Ιεροψάλτες καλησπέρα σας!
Σας ενημερώνω, ότι ο Ιερός Ναός Αγίων Βασιλείου και Παντελεήμονος Νέου Αγιονερίου Κιλκίς - του οποίου υπηρετώ το δεξιό αναλόγιο 13 χρόνια τώρα - αναζητά Λαμπαδάριο, λόγω παραιτήσεως του λίαν αγαπητού συναδέλφου, λόγω θέματος υγείας.
Ο Ιερός Ναός είναι ο μοναδικός της κωμόπολης, ο Προϊστάμενος Ιερέας εξαιρετικός, μουσικός, φιλόμουσος και φιλακόλουθος. Η δε Επιτροπή του ναού ζεστοί άνθρωποι, αυθεντικοί συνεργάτες και συνεπέστατοι σε όλα!!!
Το εκκλησίασμά του ναού μας σταθερό και υποδειγματικό στη διάρκεια των λατρευτικών ακολουθιών. Απαραίτητες προϋποθεσεις είναι η γνώση Βυζαντινής Μουσικής, η καλή διάθεση για συνεργασία και οπωσδήποτε η δυνατότητα εξυπηρέτησης και καθημερινών Λειτουργιών, κατά τις σημαντικές γιορτές του έτους. Η προϋπηρεσία δεν είναι προϋπόθεση, αλλά θα καλλιεργηθεί, εάν δεν υπάρχει.
Εγώ μετακινούμαι από Γιαννιτσά, αλλά δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια, ότι αξίζει τον κόπο πραγματικά και από όλες τις απόψεις!
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με μήνυμα ή στο προσωπικό μου τηλέφωνο (6946112761), για περισσότερες πληροφορίες και τα σχετικά διαδικαστικά (τα οποία είναι ικανοποιητικότατα!).
Η κάλυψη της θέσης θα γίνει άμεσα και θα προηγηθεί ζωντανή δοκιμασία των υποψηφίων. Είμαι στη διάθεσή σας και περιμένω μια εξαιρετική συνεργασία!
Αλεξόπουλος Σωκράτης, Πρωτοψάλτης Ιερού Ναού Αγίων Βασιλείου και Παντελεήμονος Νέου Αγιονερίου Κιλκίς.

Status
Not open for further replies.
Back