Ζητείται Β' Ιεροψάλτης Ι. Ναός Αγ. Θεοδώρων - Απ. Ανδρέα Περιστερίου.

Status
Not open for further replies.

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ζητείται Β' Ιεροψάλτης για τον Ιερό Ναό (Παρεκκλήσιο) Αγίων Θεοδώρων - Αποστόλου Ανδρέα Περιστερίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν Δίπλωμα Βυζαντινής Εκκλ. Μουσικής από Αναγνωρισμένο Ελληνικό Ωδείο ή Πτυχίο Τμήματος Μουσικών Σπουδών ή Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Ελληνικού Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Βυζαντινή Μουσική ή Πτυχίο Προγράμματος Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας ή Πτυχίο Βυζαντινής Εκκλ. Μουσικής από Αναγνωρισμένο Ελληνικό Ωδείο.

Εφόσον δεν υπάρξουν υποψήφιοι κάτοχοι των ανωτέρω τίτλων σπουδών γίνεται δεκτό και το Πτυχίο Ιεροψάλτου από Αναγνωρισμένο Ελληνικό Ωδείο.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τη διάταξη του άρθρου 8, περί ορίου ηλικίας, του Κανονισμού Καταστάσεως Ιεροψαλτών, δηλαδή να μην υπερβαίνουν το 70ο έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως απευθύνεστε στο e-mail: alexander_20_20@yahoo.com

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν α) αντίγραφο Διπλώματος ή Πτυχίου, β) ηχογραφημένο το Κοινωνικόν του Πέτρου Λαμπαδαρίου "Αινείτε τον Κύριον..." σε ήχο Δ' και γ) τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Ευχαριστώ

Ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού,
Αλέξανδρος Κακαντώνης

Σημείωση: Επειδή έχω δεχτεί κατά καιρούς πολλά ερωτήματα από συναδέλφους-υποψηφίους (στο πλαίσιο των ανακοινώσεών μου) σχετικά με τους τίτλους σπουδών, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: α) Οι Τίτλοι σπουδών που προέρχονται από Ωδεία θα πρέπει να φέρουν σφραγίδα θεώρησης από το Υπουργείο Πολιτισμού και β) Τα Πτυχία Ιεροψάλτου δεν αποτελούν αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών καθώς έτσι έχει προβλέψει ο νομοθέτης και ως εκ τούτου δε φέρουν σφραγίδα θεώρησης από το Υπουργείο Πολιτισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως και αυτοί οι (μη αναγνωρισμένοι) τίτλοι και παρά το ότι δε φέρουν θεώρηση, θα πρέπει να προέρχονται από Αναγνωρισμένα Ωδεία.
 
Status
Not open for further replies.
Top