Ευχαριστήριο στο Marcel Pirard (μάρκελλος)

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Αγαπητοί φίλοι, μετά από δεκαετία και πλέον προσφοράς στο συντονισμό του Ψαλτολογίου ο Marcel Pirard (@μάρκελλος) υπέβαλε ευγενικά την παραίτησή του από την ομάδα των συντονιστών. Παραμένει πολύτιμο και ενεργό μέλος της ψαλτικής κοινότητάς μας. Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη για τη συνεισφορά του όχι μόνο στις συζήτησεις αλλά και σε στιγμές κατά καιρούς που απαιτούσαν νηφαλιότητα και εμπειρία για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ. Μάρκελλε εύχομαι ο θεός να σου δίνει πολλούς χρόνους και υγεία να συνεχίσεις το έργο σου. Και κάποια στιγμή να βρεθούμε και δια ζώσης!

Ευχαριστούμε,
Δημήτρης
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
Πολλὲς εὐχαριστίες γιὰ τὸν κόπο σας, τόσο καιρὸ νὰ παρακολουθεῖτε τὸ φορουμ καὶ μάλιστα σὲ παλαιότερες περιόδους ὅταν τὰ πνεύματα ἦταν πιὸ ἀναμμένα καὶ το φορουμ εἶχε πολὺ περισσότερη κίνηση μὲ καταιγιστικὸ ρυθμὸ μηνυμάτων στὶς πλέον ἀκατάλληλες ὧρες.

Νὰ εἶστε πάντα καλὰ, μὲ ὑγεία καὶ καλὴ ἐπιτυχία στὴν προσωπικὴ σας ζωή καὶ τὶς ἐπιστημονικὲς σας προσπάθειες.
 

Deacon

Παλαιό Μέλος
Δεν έχω παρά μόνο να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου στο αγαπητό κ. Μάρκελλο. Υπήρξαν φορές στο παρελθόν που με βοήθησε σιωπηλά και ανώνυμα (σε άρθρα μου και απορίες μου), θυσιάζοντας χρόνο για να ασχοληθεί με αυτά που αναζητούσα. Άνθρωπος εξαίρετου ήθους και φοβερά χαμηλού προφίλ.

Του εύχομαι τα άριστα εκ μέσης καρδίας!
 
Top