MrEkko Active member Feb 18, 2020 #1 [Σημ. συντ. (π.Μ.)] Μετακίνηση μηνυμάτων από εδώ. συγχωρεστε με που ειμαι ολιγον τι ασχετος αλλα ηθελα να ρωτησω πως να ανεβασω τα σκαναρισματα χωρις να πιανει ολη την οθονη η καθε φωτο; Last edited by a moderator: Feb 18, 2020
[Σημ. συντ. (π.Μ.)] Μετακίνηση μηνυμάτων από εδώ. συγχωρεστε με που ειμαι ολιγον τι ασχετος αλλα ηθελα να ρωτησω πως να ανεβασω τα σκαναρισματα χωρις να πιανει ολη την οθονη η καθε φωτο;
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Feb 18, 2020 #2 MrEkko said: συγχωρεστε με που ειμαι ολιγον τι ασχετος αλλα ηθελα να ρωτησω πως να ανεβασω τα σκαναρισματα χωρις να πιανει ολη την οθονη η καθε φωτο; Click to expand... Insert: Thumbnail ή Full image Επιλέγεις Thumbnail (και εκεί που έχεις τον κένσορα αναρτάται) Last edited: Feb 18, 2020
MrEkko said: συγχωρεστε με που ειμαι ολιγον τι ασχετος αλλα ηθελα να ρωτησω πως να ανεβασω τα σκαναρισματα χωρις να πιανει ολη την οθονη η καθε φωτο; Click to expand... Insert: Thumbnail ή Full image Επιλέγεις Thumbnail (και εκεί που έχεις τον κένσορα αναρτάται)
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Feb 19, 2020 #4 Καί ὅταν ἡ φωτο ἔχει ἀναρτηθεῖ σέ thumbnail καί θέλεις νά τήν κατεβάσεις, πατᾶς ἐπάνω στό thumbnail καί ἀνοίγει, καί ἐπιλέγεις κατέβασμα ἤ δεξί κλίκ καί ἀποθήκευση εἰκόνας, καί τότε τό ἀποτέλεσμα καταφορτώσεως εἶναι ἀκριβῶς τό ἴδιο μέ κατέβασμα τοῦ full image.
Καί ὅταν ἡ φωτο ἔχει ἀναρτηθεῖ σέ thumbnail καί θέλεις νά τήν κατεβάσεις, πατᾶς ἐπάνω στό thumbnail καί ἀνοίγει, καί ἐπιλέγεις κατέβασμα ἤ δεξί κλίκ καί ἀποθήκευση εἰκόνας, καί τότε τό ἀποτέλεσμα καταφορτώσεως εἶναι ἀκριβῶς τό ἴδιο μέ κατέβασμα τοῦ full image.