Επειγουσα Ανακοινωση

vagelis

Antonia Xristoforaki Linardaki.
Καποιοι φιλοι με ΠΜ μου γραφουν οτι συνηθως βλεπουν τυχαια καποια μηνυματα μου (το ιδιο συμβαινει και με μηνυματα αλλων μελων) ενω θα ηθελαν να τα βλεπουν αμεσως και οχι τυχαια (και αν τα δουν) . Πιστευω οτι τα περισσοτερα μελη και ειδικα αυτοι που ειναι εξπερ στον Η/Υ , ξερουν πως να βρισκουν αμεσως τα νεα μηνυματα . Για οσους ομως τυχον δεν ξερουν ,
τα νεα μηνυματα βρισκονται ως εξης :

Γενικα ΟΛΑ τα νεα μηνυματα βρισκονται αν πατησετε στην πρασινη μπαρα στην πανω μερια , την επιλογη Νεα Μηνυματα . Ομως εκει θα βρειτε το τελευταιο μηνυμα ανα θεμα . Δηλαδη αν ενα μελος ανεβασει πχ μια ηχογραφηση του Στανιτσα στις 10.00'' και ενα αλλο μελος ανεβασει μια ηχογραφηση πχ του Χρυσανθου στις 10.05' , στην αναζητηση που θα καμετε θα φανει μονο το τελευταιο μηνυμα με την ηχογραφηση του Χρυσανθου .

Αν καποιο μελος θελει να βρει τι μηνυματα εχει ανεβασει καποιο μελος , πρεπει να ακολουθησει την εξης διαδικασια : Ας πουμε πχ οτι θελει να βρει τα δικα μου μηνυματα . Παλι στην πρασινη μπαρα θα πατησει Μελη . Απο τον πινακα που θα βγει θα πατησει το γραμμα που αρχιζει το ονομα που χρησιμοποιει το καθε μελος και εν προκειμανω για μενα το V . Στο νεο παραθυρο θα πατησει το Vagelis και στην συνεχεια το προφιλ μου . Στη συναχεια θα πατησει Statistics και μετα Αναζητηση μηνυματων απο τον/την Vagelis . Τοτε θα δει ολα τα μηνυματα που εχω στειλλει απο παλια ως το τελευταιο . Το ιδιο ισχυει και με τα μηνυματα ολων των μελων .
Αν ο κ. Διαχειριστης (ή καποιο αλλο μελος) γνωριζει καποιο καλλιτερο τροπο ,
παρακαλω να ενημερωσει σχετικα .

Τα ανωτερω ισχυουν αν καποιο μελος , ανοιγει μολις τον Η/Υ και θελει να δει αν καποιο συγκεκριμενο μελος εχει στειλλει τελευταιως μηνυματα και ποια .
Αλλοιως απλά πατάς στο όνομα του χρήστη πάνω σε οποιοδήποτε μήνυμα που έχει στείλει αυτός και επιλέγεις "αναζήτηση μηνυμάτων από το χρήστη <τάδε>".

ΥΓ : Τα δικα μου μηνυματα βρισκονται αμεσως , αν ανοιξετε το λινγκ :
http://www.analogion.com/forum/search.php?do=finduser&u=6
 
Last edited:
Top