[Ανακοίνωση] Εκδόσεις Χαρ. Καρακατσάνη: Πρόθεση έκδοσης Θ. Λειτουργίας & Δ΄ τόμ. Απάντων Μπερεκέτη

chriskont

Παλαιό Μέλος
ο κ Καρακατσάνης , όπως μου ανέφερε, επιθυμεί να εκδόσει τη Θ Λειτουργία του με τη μέθοδο της συνδρομής (όπως συνέβη με το Αναστασιματάριον του Ραιδεστηνού), αλλά και τον Δ΄και τελευταίο τόμο των απάντων Μπερεκέτη. Η ιστοσελίδα του http://www.karakatsanis.eu/html/home.html και το τηλέφωνό του 6977375117
 
Last edited by a moderator:
Να συγκεντρωθούν εδώ όλα τα ονόματα των συνδρομητών άμεσα και να αποσταλεί στον κ. Καρακατσάνη με την ένδειξη "συνδρομητές του φόρουμ Ψαλτολόγιον". Έτσι και γρήγορα θα ολοκληρωθεί το έργο του Μπερεκέτη με τον πολυπόθητο δ΄ τόμο και θα καταγραφεί το όνομα του Ψαλτολογίου σε μια ιστορική έκδοση.
 

chriskont

Παλαιό Μέλος
Όπως με το αναστασιματάριον Ραιδεστηνού. Δώστε κατεύθυνσι για τη δημιουργία του καταλόγου. Ως μέλος προσυπογράφω.
 

Giorgos Sterpis

Νέο μέλος
Αγαπητοί φίλοι σας γνωρίζουμε ότι έχει ήδη εκδοθεί ο δεύτερος τόμος του Μουσικού Λειμωναριου του δασκάλου μου κυρίου Χαραλάμπους Καρακατσάνη.
Περιλαμβάνει μαθήματα εσπερινού όρθρου και θείας λειτουργίας του δευτέρου ήχου.
Πέρα από την αξιόλογη συλλογή μαθημάτων είναι πολύ σημαντική η καταγραφή της μελοποίησης των ύμνων από τον ίδιο το δάσκαλο, αφήνοντάς μας παρακαταθήκη τη μουσική ψαλτική εμπειρία του.
Σας στέλνω συνημμένα και τα περιεχόμενα του βιβλίου.
Το βιβλίο κοστίζει 25 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τον ίδιο το δάσκαλο είτε από εμένα με προσωπικό μήνυμα ή στο τηλέφωνο 6988088999.
Επίσης υπάρχουν προς πώληση και ο πρώτος τόμος της επανέκδοσης, καθώς επίσης και τα άπαντα του Πέτρου του Μπερεκέτη, το Κρατηματάριο, το αναστασιματάριο του Ραιδεστηνού και όλα τα υπόλοιπα βιβλία του Δασκάλου.
Καλή Σαρακοστή και καλή δύναμη εύχομαι σε όλους.

Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά σε όλους.
Όπως έχει ανακοινωθεί τα μαθήματα που θα περιείχε ο τόμος της θείας λειτουργίας, ενσωματώθηκαν πλέον στην νέα επαυξημένη έκδοση του λειμωναρίου.
Ο τέταρτος τόμος του Μπερεκέτη έχει ήδη εκδοθεί και είναι στη διάθεσή σας.
 
Top